A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki hátba szúrta élettársát veszekedés közben – írja közleményében azt Ügyészség.hu.

Horror Monoron: italozás után összeveszett élettársával, hátba-szúrta a férfit, majd lefeküdt aludni
Kép: Pixabay

2020 augusztusának egyik napján mindketten fogyasztottak már néhány deci röviditalt monori otthonukban, mielőtt ismeretlen okból csúnyán összevesztek. A veszekedés hevében a férfi felkapott egy konyhakést és azzal fenyegette meg a tőle kartávolságban lévő nőt, hogy kiszúrja a szemét. Ezzel egyidejűleg valóban felé is szúrt, de a nő ráfogott a csuklójára és kicsavarta a kezéből a kést. A férfi elejtette a kést, de ezzel egyidejűleg másik kezét ökölbe szorítva a nő feje felé ütött, amit nem talált el, mert a nő elhajolt.

Miután az ütés elől elhajolt, a nő egyből felkapta az elejtett kést és az időközben tőle már elforduló és a helyiség kijárata felé induló élettársa után lépett, akit egy alkalommal, közepes erővel hátba szúrt a bal lapockája alsó részénél.

Miután a nő látta, hogy a szúrással milyen sérülést okozott, egy vizes szivaccsal letörölte a vért a férfi hátáról, majd lefeküdt aludni. Ezt követően a férfi hívott magához mentőt.

A férfinél a szúrás következtében légmell alakult ki és közvetett életveszélyes állapotba került. A halálos eredmény elmaradása annak volt köszönhető, hogy a szúrás nem hatolt mélyebbre.

A Pest Megyei Főügyészség az ügyben erős felindulásban elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a nő ellen.

Forrás: ugyeszseg.hu 
Címlapkép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.