Szlávik Jánost nem lehet azzal vádolni mostantól, hogy mellébeszélne,és ne a színtiszta igazságot mondaná el koronavírus ügyben. Amit kinyilatkoztatott a tévében az TV egyik műsorában Lantos Gabriella kijelentésére reagálva, arra Dr. Gődény elégedetten csettintene. Merthogy gyakorlatilag mindent beismert – állítják sokan azok alapján, amik szó szerint elhangzottak a riportban. Szlávik János ugyanis arra reagált, hogy Lantos Gabriella azt mondta, hogy egy globális emberkísérlet zajlik a kínai oltások kapcsán. Először próbálta némiképpen megkerülni a kérdést, majd figyeljétek mit talált mondani: “Valójában igaza van. Magyarországon és az egész világban most egy gyógyszerkísérlet zajlik. "

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Jelenleg egyik vakcinának sincs 3. fázisú jegyzőkönyve. Tehát mindegyik vakcina, kínaitól pfizerig kísérleti stádiumban van. Aki nem hiszi, és nyilván jönnek majd a hivatásos vakcinapolitikusok, az szorgosan olvasgassa az EMA közleményeit, a SOTE tananyagát, stb.
Nem hivatkozni arra, hogy mások láttak olyat, aki olvasott valakiről, aki az árnyékszéken látta egy újságfecnin. Olvasni saját kukucskákkal.
NKF
A járványügyi adatok Szlávik dokit igazolja!Az összes balos ,balfasz meg bekaphatja!
karma1
Nem szedett az semmifele igazsagszerumot - ugy latszik, fogyoban a Judaspenz a fidesz reszerol, most mar nyilatkozhat a valosagnak megfeleloen is...
Arulo ez a pali, de legalabb a lanya el tudott menni a teljes zar alatt dubajozni...(Nana', a gyerek az elso!)
Jarvanyugyi adatok? Mind hazugsag egytol-egyig - egyetlen korhazbol sem johet ki VALOS eredmeny - minden eredmeny a KOZPONTBOL, orban ceruzaja alol jon ki (mert a laptopon csak a muskatlit tudja tarolni, hasznalni masra ugyse tudja)
human
@GeoCravker: Ez nyilvánvaló hazugság. A 3. fázisról már rég van tanulmány a Pfizertől.
GeoCravker
@human: Nincs. Látogass el az EMA honlapjára. A 3. fázisra bocsátás a kezdete és nem a vége a folyamatnak. Ez történt meg 2020 júliusában. www.ema.europa.eu/en/news/global-regulators-discuss-data-requirements-phase-3-trials-covid-19-vaccines

A klinikai vizsgálati fázisokról a SOTE-nak talán hiszel:
semmelweis.hu/klinikai-vizsgalatok/oktatas/a-klinikai-vizsgalatok-fazisai/

Ergo: Az összes vakcina jelenleg a 2 éves tartammegfigyelési szakaszban van.

Örülök hogy segíthettem.
Rockxy
a lakosság mehet a levesbe, a focisták viszont értékesek

Az EB-re induló német válogatott labdarúgó csapat játékosait nem oltják be, mert "A korona oltások "túl veszélyesek", a német csapatott meg kell védeni a mellékhatásoktól", nyilatkozta Dr. Tim Meier a csapat orvosa.
Forrás:
de.rt.com/inland/118290-coronavirus-impfungen-zu-gefahrlich-deutscher/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.