Meg fogjuk hackelni a baloldali előválasztást! – fenyegetőzik a Jobbikból kilépett, majd azóta ideológiailag látványosan a Fideszhez közelítő Volner János.

Volner – aki saját magáról elnevezett kamupártot is alapított  – Facebook-videójában azt mondta, 

a saját fegyverét fogjuk a "baloldal" ellen fordítani.

Úgy véli, az már most is tisztán látható, hogy az előválasztás akár bűncselekmények elkövetésére is alkalmat ad, Ezt viszont a Volner párt nem fogja hagyni – mondta, és kibírta röhögés nélkül.

Forrás: Facebook/Volner János

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
@Csizmás Kond: Más az összefogás...és más a csalás..ha ezt magyarázni kell akkor ott már gondok vannak. Bár...megértem,hogy egy fideszesnek magyarázni kell..hisz nálatok a csalás az etalon. Mindent csalással próbálétok elrendezni..ha az nem jön össze akkor jöhet a zsarolás ,megfélemlítés..és ha ezek sem járnak sikerrel akkor a karaktergyilkosság. Kihagytam volna valamit a fidesznyik ficsúrok repertoárjából?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: "Picit lassíts! Idáig a gazdaságot mindig a ballibek tették tönkre. Ők sanyargatták az embereket, elengedték az inflációt és növelték az árakat és a rezsit." :) ezt úgy mondod,hogy ez miatt a fidesznek is joga és kötelessége!
tibim,te egy agyilag villámsúlytott egyed,aki azért engedné meg a regnálóknak a disznóságokat mert az elödjeik is loptak! :) téged ki kellene tömni és a buta liba múzeumban mutogatni..
creativehun
@Shikari: Azt gondolom..nem kellene egymást ölnünk kormány oldal - ellenzéki oldal..Valójában mindannyian ..szerintem egy élhető Magyarországot szeretnénk ahol a gyerekeink,unokáink jobb létben,biztonságban élhetnek. Azt gondolom..az a mindenkori politika hibája..és ez mindenhol így van a világon,hogy egymás ellen uszítja azokat az embereket akik egyébként lehet,hogy ..ha nem politikáról van szó..a legnagyobb egyetértésben el tudnának beszélgetni a zenéről a hi-firől..a horgászatról..az időjárásról..vagy épp bármiről. Én is köszönöm a kultúrált hangvételű esznmecserét!
creativehun
@Shikari: Úgy tűnik..ebben is egyetértünk...:)
csak úgy....
@creativehun: @Shikari: erre a ti nagy barátságotokra nem vennék mérget :)
Aki Én
@creativehun: @Shikari: skrizofrén nyalakodás.
Undor...
creativehun
@csak úgy...: @Aki Én: Senki nem beszélt barátságról..értelemszerüen ideológiai téren nem értünk egyet...ezt azonban meg lehet beszélni anyázás nélkül is. ...szerintem. Persze ha valakinek attól jobb a napja ,hogy kurvaanyáézik egy jót ..lelke rajta...bocs,hogy én nem tettem...és legközelebb sem teszem ha valaki normálisan szól hozzám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.