A trollok jönnek és jönnek és megmondják a bayerzsótinak – ezzel a mondattal kezdi bejegyzését a publicista.

Kiakadt Bayer a trollokra:"Én hős vagyok – suttogják egyre halkabban és egyre nyomorultabbul"
Kép:HírTV

A diktatúra béklyóit nem tűrő harcos demokraták ők, akik reggel felkelvén, izzó tenyérrel, virtuális vérre szomjazva leülnek a számítógép elé, beütik a Facebook keresőjébe az oldalam nevét, majd minden proliságukat néhány karakterbe sűrítve megírják életük szonettjét valamelyik bejegyzésemhez.

- kezdi bejegyzését Facebook oldalán, majd kitér arra is, hogy Petőfi Sándor és II. Rákóczi Ferenc már-már könnybe lábadt szemekkel nézi a fotelben nyomorgó hadsereget:

ez igen, ez bátor tett volt, ti aztán kemények vagytok! – gondolhatják magukban. Ti megírtátok a „bayerzsótinak”, hogy mi a helyzet.

Azt, hogy most éppen melyik posztjára reagáltak, nem emeli ki, de persze nincs vége eszmefuttatásának, ugyanis szerinte:

Ezek a derék trollok aztán remegve várják, hogy elvtársaik egy-egy lájkkal megerősítsék őket, képzeletben már ki is tüntették magukat, hogy ebben a permanens „bayerzsóti” -ellenes forradalomban ők igazi gerilla módjára harcolnak.

Persze, a kommentelők itt sem kímélték, annak ellenére, hogy azzal zárta bejegyzését, hogy:

Én hős vagyok – suttogják egyre halkabban és egyre nyomorultabbul érezve magukat. A nap meg süt a hozzászólásuk előtt és a hozzászólásuk után is.

Olyan kommentek érkeztek a kirohanása alá, mint:

Eszet osztott megint a fizetett hivatali Főtroll!beszarás...komolyan..az a csoda,hogy van még aki beveszi a maszlagot...és örvendezik..a mészáros barát üzletpolitikájának...szájer hatalmas sikereinek..mert különben jön vissza a Fleto vagy vmelyik bohóca!

Forrás:Facebook
Címlapkép:HírTV

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Gratula!
.
Eljutott oda az ország az alapítók selejtjeivel, hogy
.
Az orbáni Magyarországon: A növényektől türelmet, az állatoktól emberséget tanulhatunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Ez ugat és birál másokat? nézzen jobban a neje üzleteire a tolvaj undor,,, hányinger az egész pasi, a stilusa meg a béka ... alatti,,aki üvöltözik és becsmérel másokat, annak úgysincs igaza,,,sepregessen a ronda "kipakos" a saját háza elött, van elég szemét ott !!!
istván irén
Ez a rohadt román migráncs csak böfög, volt ez már minden komcsi fideszes annak nyalja a picsáját aki éppen többet fizet ennél undorítóbb férget még nem hordott a föld a hátán. Vissza mehetne a román picsába ahonnan elő jött
Béla333
Szlovák rendszáma van még Bayer elvtárs kocsijának, hogy ne kelljen annyi adót fizetni? Vagy megtollasodott már annyira, hogy ne legyen már ilyen piti tolvaj?
TollerBela
Te bayerzsóti egy szemét alak vagy ! Kisfiú voltál az átkosban, lested a baksist a nagyoktól, és azt fogod tenni nemsokára megint. A fene sem érti, miért nincs gerinced, de hát nincs ! Az asszony nyilván eltart még egy ideig ...Hja, amúgy meg, provokáld a családtagjaidat, hátha megszeretnek ...
ómió
@balos: Észre se vetted, hogy a moslékkoalíciótok oszlopos tagja a bolsevista-nyilas Parizer Peti efftársatok pártja? Ezért kell a nyilas "tezsvíreiteket" másokra hazudni? Kilóg a nagy vörös lópata! Vagy az elmeosztályon, ahol vagy, ez nem látszik?
kissé felnőttem
@ómió: szerinted orbán semmiféle pártnak nem volt tagja ?? ennyire nem kéne a szerecsent mosdatni a szochazás listát keresd meg aztán lehet reklamálni akár

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.