A Média1 újságírója, Ruszin Zsolt hetekkel korábban regisztrált, hogy tudósítást készíthessen a Kúriából, de útját állták, amikor be akart menni – adta hírül a 24.hu.

Úgynevezett sajtószabadság: rendőrök állták az újságírók útját a Kúriánál, hogy ne tudjanak tudósítani a bent zajló tárgyalásokról
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Érvényes sajtóregisztráció ide vagy oda, Ruszin Zsolt, a Média1 adószakértő-szakújságírója mégsem készíthette el a tudósítását a mai napon. A férfi a Kúria Markó utcai épületéhez érkezett, ahol egy magánszemély és a NAV közötti adóügyi vitával kapcsolatos per ítélethirdetése zajlott. 

A Média1.hu jelentése szerint Ruszint és a Média1 újságíróját is rendőrök akadályozták meg a belépésben. Ez utóbbi a Klubrádió és a Médiatanács közötti per tárgyalásáról kívánt tudósítani.

A lap szerint az időben leadott regisztrációjukra válasz is érkezett, amelyben jóváhagyták azt. Ennek ellenére sem engedték be őket. A rendőrök nem mondták meg, milyen jogszabály alapján járnak el és ki adott utasítást, hogy megakadályozzák a belépésüket – írja a 24.hu.

Forrás: Média1.hu, 24.hu
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A rendőrök nem mondták meg, milyen jogszabály alapján járnak el és ki adott utasítást, hogy megakadályozzák a belépésüket"

Mert a rendőrök szolgálnak és védenek. A maffiát!
Szégyen és gyalázat, ha parancsra teszik, ha nem, akkor is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Nem értem,ennyi szar ellenzéki sajtó nincs a világon!Holnap végig megyek az összes hírportálon
és megszámolom!Csak tudnám ki pénzeli őket mert nem két fillérért hazudnak ennyit!
creativehun
@NKF: No igen..az ellenzéki sajtónál ezt valóban nem tudni...nem úgy mint a kormánypártinál..amiből száz jut egy ellenzékire. Mert a kormánypárti médiát tök egyértelműen a kormány fizeti a mi pénzünkből..sok esetben bújtatottan oly módon,hogy az adott médiát megjelentető vállakozói csoport "véletlenül" nyer pár zsíros szerződés..cserébe.."véletlenül" kormánypárti médiákban helyeznek el tök felesleges hirdetéseket..amiknek megtérülését soha a kutya sem ellenőrzi. Minek is..hisz nem piaci alapon működik a dolog..ha nem egyfajta pénzmosodaként. Közpénz mosodaként. ..és ezt..egyes narancs hályogos szemmel sokan nem látják..vagy nem akarják látni.
Béla333
"A rendőrök nem mondták meg, milyen jogszabály alapján járnak el és ki adott utasítást, hogy megakadályozzák a belépésüket"

Mert a rendőrök szolgálnak és védenek. A maffiát!
Szégyen és gyalázat, ha parancsra teszik, ha nem, akkor is!
Pokróc
Szokásos 70 éves feltevés , nem kéne tudniuk hogy mit biztosítanak kik ellen és miért ? És nem kéne tudniuk milyen állami berendezkedés van valójában ?
gina
@NKF: Te idióta fideszbérenc tünj a jó édes Anyádba te aljas szektatag, gondolom valami szöröstalpú román cigány vagy mint az urad,,
gina
Minden rohadék rendőrt biróság elé, ezt a mocskos diktatúrát védik,, aljas hazaáruló szemetek...
Nessy
@gina: A rendőrség a regnáló hatalom erőszak szervezete!
Pokróc
@Nessy: Tényleg lehetne annyi eszük legalább a feletteseknek hogy betartatják az írt törvényeket elfogultság nélkül .
De hát ez csak álom 70 éve . :-((((((((
namihami
@Nessy: Azért az ellenőrizhetetlen és főleg az alacsonyabb beosztásuak között, hogy mennyi közöttük az orbánhű és mennyi a parancsnak kénytelen-kelletlen engedelmeskedő.
Mert ez egy biztos munkahely és manapság már fontos lett a fix jövedelem. A számlák és egyebek jönnek és enni is kell. Valahol őket is meg lehet érteni.
A vicces az lenne/lesz, amikor egy (esetleges) váltás esetén a főrendőrök jönnének majd tömött sorokban, hogy mindig a fideszrendszer ellen voltak. És csupán a rendszert akarták belülről gyengíteni. Pl. mondjuk a Pintér...
(lásd a '90-es, mára fideszes kommunistáinkat)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.