Az előző napokhoz képest hűvösebb lesz az idő vasárnap, a Tisza vonalában és a Bükkben még lehetnek záporok. Éjjel 14 fokra is lehűlhet a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap észak felől csökken a felhőzet, a csapadék a keleti és a déli országrészre szorul vissza, majd megszűnik. A nap nagy részében kevés gomolyfelhőre és sok napsütésre van kilátás, futó zápor ekkor már csak elvétve – főként a Tisza vonalában és a Bükk térségében – alakulhat ki. Az északi, északnyugati szelet nagy területen kíséri erős, olykor viharos széllökés. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 22 és 27 fok között várható, de északkeleten néhol csak 20, 21 fok lesz. Késő estére 14, 19 fokra hűl le a levegő.

Hűvös lesz a vasárnap, még lehetnek záporok

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Vasárnap este általában derült vagy kissé felhős idő várható csapadék nélkül. Az északi, északnyugati szél sokfelé lesz élénk, néhol erős. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul.

Hétfőn a reggeli nagyrészt derült időt követően gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, amelyből a Dunántúlon nem várható csapadék, de keletebbre haladva növekvő eséllyel – a Tiszántúlon és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében már elszórtan – alakulhat ki záporeső. Az északi szél élénk, sokfelé erős lesz. A hőmérséklet hajnalban 7, 14, délután 22, 26 fok között valószínű.

Forrás: met.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Duke Nukem
"Summer's day
As she passed away
Birds were singing
In the summer's sky
Then came the rain
And once again
A tear fell
From her mother's eye"

www.youtube.com/watch?v=z6wygmw2wPA

(Vigyázat! Ha zenehallgatás közben a fotót nézed, lehet, hogy érzéseid támadnak. Ez veszélyes!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.