Hadházy Ákos közösségi oldalán hívta fel arra a figyelmet arra, miszerint a gyerekeket is hasonló körülmények között oltják, mint ahogy a tömeges oltások is zajlottak.

Elképesztő a zsúfoltság a gyerekek oltása során is – kép
Fotó:Pixabay

A gyerekeinket pont olyan lehetetlen körülmények és zsúfoltság között oltják ebben a pesti kórházban, mint ahogyan azt az időseinkkel tették sok-sok helyen.

- kezdi bejegyzését, majd azt is megjegyezte, hogy

Érdekes, hogy a kormány másfél évvel a járvány kirobbanása után sem tud mindenhol megfelelő körülményeket teremteni a tömeges oltásokhoz.

- írja majd kiemeli

Szerencsére nem mindenhol általános ez a zsúfoltság és a hosszú várakozás – Szekszárdon például elég kulturált körülmények között oltották tegnap a nagyobbik fiamat.

- említi meg, majd azzal folytatja

De ez nem változtat a tényen: a kormány számos helyen egyszerűen képtelen megszervezni egy egyszerű időpontfoglaló rendszert és azt, hogy az oltásokat biztonságos körülmények között adják be. Annak, hogy nálunk – a kormány saját bevallása szerint is – a világátlagnál többen haltak meg az egyes vakcinák után, részben épp az oltáskor szerzett fertőzések lehetnek az okai.

- olvasható Hadházy Ákos közösségi oldalán.

A bejegyzés és a kép itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Józan paraszti ésszel számított arra bárki is, hogy (az eddigi fideszes ""eredmények"" után) éppen ez menne le simán? Önmagukat és a ""sikereiket"" tagadnák meg. Így pedig már rutinból is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.