Már a helyszínre értek a tűzoltók és épp a matracot készítették elő, de a férfi leesett.

Szombat este egy férfi zuhant le a Vígszínház épületéről, az RTL Klub Híradója egy videót is mutatott híradásában, mely az esetről készült – számolt be a Telex.

A Vígszínház homlokzatáról zuhant le egy férfi – videó

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 4.0/Derzsi Elekes Andor

A zuhanást többen is látták az út túloldaláról, az egyik szemtanú készítette a videót. A felvételen az látszik, hogy egy fiatalabb férfi több emelet magasan egy keskeny párkányon áll a Vígszínház homlokzatán, és kapaszkodva próbál az egyik ablakpárkányról a másikra átmászni.

A videót készítő nő azt mondta, hogy a férfi a tetőről mászhatott le, mert az alatta lévő ablakok zárva voltak. A felvételen az is látható, hogy a férfi mászás közben cigarettázott.

A helyszínre kiérkező rendőrök hiába kérték, hogy álljon meg, a férfi nem hallgatott rájuk. A tűzoltók helyszínre érkezése után, mikor épp egy matracot próbáltak kihelyezni, ami tompítja az esést, a férfi lezuhant az egyik párkányról.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az eset kapcsán elmondta, a férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba combcsonttöréssel, koponyasérüléssel, belső sérülésekkel. Az RTL Klub úgy értesült, hogy a férfi nem a Vígszínházban dolgozott.

Forrás: rtl.hu/rtlklub/hirek, telex.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.