Budapest főpolgármestere és egyben az egyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt, Karácsony Gergely Berlinben járt, ahol több tárgyalást is lefolytatott.

Karácsony fontos tárgyalásokon vett részt: „Magyarország nem lesz többé a kínai és orosz befolyás kísérleti terepe”
Fotó: Karácsony Gergely/Facebook, kredit: Nils Leon Brauer

A politikus most a Facebook-oldalán egy hosszú posztban foglalta össze, hogy kivel és pontosan milyen témákban tárgyalt a tegnapi napon.

Magyarország nem egyenlő a kormányával, a magyar kormányt okkal érő világméretű megvetésnek nem lehetnek a magyarok a kárvallottjai

– kezdi a szöveget. Majd bevezetésként ismertette az utazásának legfontosabb állomásait:

Magyarországnak Európában a helye és ott is marad, erre viszont a legfőbb garancia a 2022-es kormányváltás. A kormányváltás után Magyarország nem lesz többé a kínai és orosz befolyás kísérleti terepe, hanem újra Európa centrumához fog tartozni. Ezek voltak a legfontosabb megállapításai a tegnap késő estébe nyúló berlini tárgyalásaimnak, mások mellett Pedro Sanchez spanyol miniszterelnökkel, Olaf Sholz német alkancellár-pénzügyminiszterrel, a szociáldemokraták kancellár-jelöltjével, Annalena Baerbock-kal, a német zöldek kancellár-jelöltjével és társelnökével, Enrico Letta volt olasz miniszterelnökkel, valamint Elisa Ferreira és Paolo Gentiloni uniós biztosokkal

– írja. A részletes leírás itt olvasható.

Fotó: Karácsony Gergely/Facebook, kredit: Nils Leon Brauer

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Amikor a "méhlegelő" összetalálkozik a "juhlegelővel"..., nehéz eldönteni melyik butább a kettő közül...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Ide csödült az összes narancs bégető!! Ennyi sületlenséget kitalálni ...
Toller Béla
Eléggé köztörvényes kinézése van ennek a fidesz facebook csoportnak ! A hangzásuk már elég kétségbeesetten fasisztoid, a nyelvük meg valami magyarra emlékeztető kipcsák tájbeszéd ...Van, akiknek ez tetszik netán ?
libellle
@NKF: Mennyit foglalkozol evvel a témával. Ugye mélyen érintett vagy.?
Málna
Nem koraiak kissé ezek a tárgyalások? Nem csak Karácsony, hanem a többi "jelölt" részéről is?
libellle
@jesz: Ja de ugy igazán meg kellene Kinat nézni neked. Es meglátnád, hogy 70 % a 100 évvel elötti években él és sajnos egy lépest nem tudott az ugynevezett "modern világ " felé tenni. Az Olaj és gáz??? Na csak ne legyél biztos abban, hogy az oda sokig fog "folyni". Amennyiben a Nord Stream 2 megnyilik akkor putinka lezárja az ukránok felé a gast és olajat. Igy mit gonolsz mi történik, nem lesz sem olaj sem gás ott Magyarországon. Ezt tudja mindenki de ahelyett, hogy ertelmes dolgokkal foglalkoznál te is csak hüylesegekre tud az agyad konzentralni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.