A Kedves Vezető úgy álldogál Európa vezetői között, snájdig kis outfitjében, lágyan redőzött Armani nadrágocskájában és a múlt hete immár sokadjára is kihízott zakójában, mint aki halkan belelépett. Felettébb magányosan, leforrázva, toporogva, bukottan, megverten, szánalmasan.!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Bizony Viktor. Te soha nem leszel ""csörcsill"". És nem a ""szőrvinsztn"" hiánya miatt.
Az üdvözítők kórusa, minden fizetett hazai és nemzetközi reklám ellenére, sem képes a sz@rból várat építeni. És, ha a tömjénezők mégis várnak (nem Vár--csupán vár) keresztelik, te legbelül azért mégis érzed, sőt, tudod, hogy ez minden magasztalásuk ellenére mégis csak sz@rvár. Bár a fizetett segédek viszik a baldachint a fejed felett, de már te is tudod, hogy a legkisebb botlásnál éppen azok dobják majd el elsőre. És állnak be a legádázabb bírálóid közé. A ""kövérnek, szájerek, stb."" pedig menekülőre fogják, éppen az általad az asztalról ledobott komcsik révén
Miként ezt a zsarnok élete már sokszor bizonyította.
namihami
Bocs:. nem ...komcsik, bennem koncaik...
(még ezt is ki akarta a telefon korrigálni)
nem tudom, hogy kell ezt kikapcsolni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.