Pár napja tett ki a Libero pelenkamárka egy posztot az Instagram-oldalára azzal a szöveggel, hogy „Anyának lenni nem könnyű. Ha az lenne, akkor az apák is meg tudnák csinálni.” A feltehetően kedveskedőnek szánt szöveg viszont egyáltalán nem nyerte el a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene tetszését: Mérő Vera alapítványa felháborodott bejegyzésben számolt be a hirdetésként is futtatott posztról. „Van abban valami egészen döbbenetes, hogy egy svéd (!) cég hazai fióküzeme ilyen üzenettel operál. Ez nagyon káros, mert miközben lefokozza az apát, mint szülőt, minden terhet magától értetődően az anyákra tol. Jó lenne ezt átértékelni, elvégre 2021 van.”

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Egy későbbi bejegyzésben több apa kommentjét is kiemelték: „Szerintem kevés férfiasabb dolog van, mint egy kompetens apa, aki képben van a gyerek minden ügyével, és mindenben el tudja látni” – írta egyikük. Egy másik apuka pedig arról ír: „Én egész jól elboldogulok. Jó, jó, szülni nem tudtam, de minden mást igen.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.