Aki azt gondolta, hogy egy hirtelen, végig gondolátlan agymenés Orbántól a "gyermekvédelmi népszavazás" ötlete, annak most csalatkoznia kell. Ördögi néphülyítés zajlik újfent és most már nem csak kerítésen belül, hanem európai szinten. Kérdés, hogy az unió amihez önként csatlakozott Magyarország és vállalta az alapelvek betartását, hagyja-e magát, vagy lerázza az Orbán-terhet és vele együtt sajnos minket, az ország polgárait is. Hacsak...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ez egy jó buli lesz. Elmegyek és behúzom mindre , hogy igen támogatom. Előválasztásnak jó lesz. Nagy Orr Bán ellen.
Azért azt megnézem majd millen pofát vágnak hozzá. Ebből le lehet mérni HUN a pichába tart a Nagy Vezető. Csak rá ne jöjjenek mert akkor lefújják valamit hazudozva , hogy miért. Ami egyébként a lényeg mindenki tudni fogja miről van szó és úgy esnek pofára , hogy hónapokig plezuros lesz a képük. Egyébként ezt akartam a konc-turhájukkal is de abban azt hazudoznak eredményként amit akarnak ebben meg nem tudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.