Jakab Péter közösségi oldalán reagál Orbán Viktor mai reggeli szokásos rádiós interjújára, amiről korábban itt számoltunk be. "Nem, ez nem a rádió kabaré, ez a miniszterelnök reggeli interjúja" – élcelődött a politikus. 

Keményen beleszállt Orbánba Jakab a reggeli "rádió kabaré" után: "Erőt akart sugározni, helyette bolondot csinált magából"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán ma erőt akart sugározni a rádióból, helyette bolondot csinált magából

- kezdi bejegyzését Jakab.

A lehallgatási botrányt persze gyorsan elintézte egy mondattal: Pintér Sándor tudja a dolgát. Helyette inkább bejelentette, hogy veszélyes időket élünk, vannak itt migránsok, meg vírus, meg Brüsszel is támad, de a kormány a helyén van. Pedig láthatóan nagyon is elmentek otthonról

- fogalmazta meg a politikus.

Szerinte Brüsszel soha nem látott támadást indított Magyarország ellen. Miért? Azért, mert a kormány meg akarja védeni a gyerekeket, nehogy, mondjuk, nemi átalakító műtéteket akarjanak kérni anyától meg apától szülinapra, mert azt hallották az iskolában, hogy az jó. Nem, ez nem a rádió kabaré, ez a miniszterelnök reggeli interjúja…

Jakab azt is megfogalmazta, hogy szerinte úgy beszél a miniszterelnök gyermekek védelméről, hogy Orbán azzal mutat példát neki, hogy "lopni, csalni, hazudni menő dolog, lehallgatni másokat még menőbb, miközben az emberei ereszen csúszkálnak, jachton prostiznak, vagy épp szexuálisan bántalmazott gyerekeken élvezkednek".

Jakab szerint szerint, amíg már a "fideszesek többsége szerint is lop a kormány, csak ők ezt maximum elnézik".  

Brüsszel meg nem. Brüsszel két dolgot vár el: ne legyen korrupció, de legyen elszámoltatás. Mindkettővel jó példát mutathatnánk a gyermekeknek is. De hát mint megtudtuk: korrupció nincs, a kisgyermekek nemi átalakító műtétjeinek viszont véget kell vetni. Mondom, bolond lyukból bolond szél fúj.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Igen szerintem is egyre jobb Jakab. Úgy osztja a ge-cit, ahogy minden épeszű ellenzékinek, illetve magyarnak kellene ezt a hazaáruló suttyót.
Neki már csak a magadfajta félkegyelműek maradtak. Lassan minden a helyére kerül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Namely: ...de miben nincs igaza bohóc Petinek? Miben?
Szevasztok
Ez a külöbség, te szűletett kretén bohóc vagy.
gina
OV agyát már elöntötte a gyülölet és elmebetegség legmagasabb foka, egy idióta akinél nincsenek már határok, ö mindenkit gyülöl csak magát nem, hát el is érte a nép nagyobb része gyülöl ..de öt ezt a kis pitiáner Napoleon diktátort
Istenakinincsen
@Shikari: Te vagy egy nagy büdös paraszt!Takarodj a fajtádhoz!Mocskos féreg.
Fosol a Jakabtól mi?
Istenakinincsen
@Shikari: Itt az idő!!!Most kezd el nyalni a Jakab seggét,hátha jól kijössz belőle!(a seggéből te kis buzi kullancs:)))
ómió
Már Böszme efftárs főbohóca is másra hazudná önmagát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.