Pegasus-botrány miatt a Fidesz Lendvay utcai székházához a Momentum vezető politikusai és képviselőjelöltjei molinón vittek „Elvtársak, vége” feliratú üzenetet  a – írja a 24.hu.

„Elvtársak, vége” – molinóval üzentek a kormánynak a Fidesz székházánál
Fotó: Facebook

A lehallgatási botrány a rendszerváltás utáni magyar poltikatörténet egyik legsötétebb fejezete. A Fidesz ugyanúgy viselkedik, mint a szocializmus idején a pártállam: nem csak abban, hogy a hozzá hű oligarchákat hízlalja, a független állami intézményeket hozzá hű káderekkel tölti fel, ellenőrzése alá vonja a médiát, vagy mint a tanácsrendszerben, a központi pártvezetés dönti el, hogy melyik város mennyi pénzt kap. Most már abban is a szocialista pártállam nyomdokaiba lép, hogy ÁVH-s módszerekkel az általa veszélyesnek titulált újságírókat, ellenzéki politikusokat, aktivistákat lehallgatja, megfigyelteti.

Hozzátették:

Sem jogilag, sem erkölcsileg nincs rendben civilek, újságírók, politikai ellenfelek lehallgatása. Egy európai jogállamban ilyen botrány után lemondanak a felelősök. Épp ezért követeljük a kormány lemondását! Viszont tudjuk, hogy ezt nem fogják megtenni, ezért olyan üzenetet küldtünk nekik, amit ők is értenek: A Momentum képviselőjelöltjei a Fidesz-székháznál üzenték meg egy molinóval: 2022-ben véget vetünk a NER-nek!

A Lendvay utcai épületre kifeszített molinón oroszul, cirill betükkel szerepel a mondat. Ez volt az MDF egyik plakátjának jelmondata a rendszerváltáskor, és ezzel üzentek a Magyarországon állomásozó szovjet csapatoknak.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Pegero: Az oroszok kivonultak? Javaslom látogass el Hévíz, Cserszegtomaj, vagy Sármellék környékére, az orosz tudásodat előtte frissítsd fel, hogy szót érthess az ottaniakkal, vagy próbálj ügyfele lenni az orosz kémbanknak, aztán értékeld újra a kivonulásukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@nezelodo: Te vagy az önkormányzatoknál kifüggesztett adásvételi szerződések hírszerzője , amit itt próbálsz közhírré tétetni?
www.gyaloglo.hu/users/08/11/24/786872.jpg
nezelodo
@Pegero: Te tényleg beteg vagy, törvény írja elő kötelezően a kifüggesztést. Amilyen nagy arcnak láttatod magad, annyira lapos vagy.
Pegero
@nezelodo: Tisztában vagyok a kifüggesztést illetően a törvénnyel, mivel nemrég vásároltam ingatlant, de nem tartoznak az olvasmányaim közé a kifüggesztett adás-vételi szerződések! Lehet ez az oka, hogy nem tudok róla, hogy az oroszok már megint a spájzban vannak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.