Magyarországon rengeteg Orbán-kritikus médium van, elektronikus és papíralapú egyaránt. Kritikus kommentárjaikat a nyugati újságok is rendszeresen idézik... Hol van több demokrácia és jogállamiság? Budapesten vagy Brüsszel környékén? „Micsoda kérdés!” – így válaszolna erre mind a fősodrú média, mind az uniós képviselők többsége. Elvégre Orbán Viktor magyar miniszterelnököt évek óta démonizálják, diktátorként állítják be. Összehasonlításunkból világosan kiderül, hogy a tények ennek pont az ellenkezőjét mutatják...

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: ESCOBAR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Quasimudo
Ez igen! Nagyon korrekt, logikus, tényeken alapuló cikk!
Quasimudo
Ez igen! Nagyon korrekt, logikus, tényeken alapuló cikk!
Pipás
Tények? Magyarország csak Bulgáriát tudja megelőzni az egy főre jutó fogyasztással. Az EU pénzek becsatornázzák a "haverok" felé. A fiatalok nagytöbbsége itt akarja hagyni az országot. Olyan országokhoz (Kína, Oroszország) "dörgölőzünk", ahol az nem jó élni. Az országot kettőbe szakította, nem tudta megteremteni ez egysége alapuló kormányzást. Az emberek fejét folyamatosan hülyeséggel tömik (lásd pld az orbáni népszavazás) és hülyének nézik.stb.
RonaGyuri
A cég és a (eddig) lapító, mint alapító

A sajátláb újabb dimenziókban is remekel

Az az igazság, hogy az first-daughter neve mostanság az általa eluralt túrizmusnál is kevésbé csillogott. S most - azért akkora meglepetés nincs benne - erőtelkes előlépés a divatszakmában.
3 millió forintos jegyzett tőkével megalapítatott Odu Store Kft. fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem, vagyis lényegében mindennel foglalkozik, ami nem élelmiszer, ital vagy dohányáru. Ennél sokkal érdekesebb, hogy: mind az alapító, mind a cégvezető Orbán Ráhel, és a hatályos dokumentumok szerint ebben az üzletben nincsenek társai.
A cégben a ruha- illetve textilipari tevékenység lehet meghatározó, ezek dominálnak a cég teljes tevékenységi körén belül is. Na ez érthető a rongyrázás az nagyon megy!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.