A munkaügyi hivatalokhoz ugye azok a személyek regisztrálnak, akik elveszítették állásukat, nem tanulnak nappali tagozaton és nem jogosultak öregségi nyugdíjra. Ez a regisztráció a feltétele az álláskeresési járadék folyósításának is, melynek jogosultsági ideje Európában a legalacsonyabb, mindössze három hónap. Ez annak fényében elkeserítő, hogy a jelek szerint ennél majdnem ötször hosszabb idő az, amíg újra el tud valaki helyezkedni. A köztes időben ezt legfeljebb hat hónapig kaphatja valaki, a 22 800 forintos foglalkoztatásit helyettesítő támogatás jár az érintett személynek. De ezek után is még mindig marad minimum 6 hónap mindenféle anyagi támogatás és segítség nélkül.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
A fidesz szerint sok munkahely van, filléres fizetésért valóban és van kőműves állása, utcaseprői állás, meg minden olyan munkahelyet hirdetnek ami egészségromboló és senki nem akarja csinálni. A jó és kényelmes, kevés munkát igénylő munkahelyekre beültetnek csinos fiatal nőket, férfiakat miközben az öregeket munkára bírnák, nehéz munkára amit nem tudnak elvégezni és élhetnek 3 hónapig 22 ezer ft-ból utána meg ha a család nem tartja el akkor éhen,betegen dögölhetnek.
Sötét középkort hozott a fidesz az öregedőknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.