Vadai Ágnes, a DK-képviselője azt kérdezte írásban Gulyás Gergelytől: A fóti filmstúdióra van 42 milliárd forintja a kormánynak, a Velencei-tóra nincsen? A Miniszterelnökséget vezető miniszter megbízásából a kérdésre Orbán Balázs válaszolt. Szerinte a kormány a mozgóképiparra a hazai gazdaság egyik meghatározó ágazataként tekint, amely közel 20 ezer tapasztalt szakembernek ad munkát. „Tájékoztatom Képviselő Asszonyt, hogy a kérdésében sugallt, régi adósságként létrejövő stúdiókomplexum-korszerűsítés és – bővítés épp ezért a Kormány Gazdaságvédelmi Akcióterve keretében valósul meg, amelytől az exportbevételek további növekedése, valamint – a mozgóképipari fejlesztésekkel járó multiplikátorhatások által – a gazdaság egyéb területein is pozitív eredmények várhatóak (például szállodák, éttermek forgalomnövekedésében). A beruházás az új építkezések mellett a meglévő épületek, az energetikai rendszer, a belső út- és közműhálózat felújítására és fejlesztésére is irányul.” Orbán...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ez igen. Így kell magas fokon, teljes lendülettel mellé beszélni.
Halandzsa meterkurzust végzett?
Istenakinincsen
A velencei tóra azért nincs pénz mert meg kell várni hogy annyira lepusztuljon,amikor már menekülnének az ott lakók(is).
Akkor lehet felvásárolni szarért-hugyért a terülelet.
Tulajdonosváltás után lesz rá pénz...rengeteg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.