A bíróság is engedélyezheti a titkos információgyűjtést, nemcsak az igazságügyi miniszter. A bírák 2010 óta egyszer sem utasították el a titkosszolgálatok kérelmét – derült ki Szél Bernadett képviselő közérdekű adatigényléséből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
30000 fölött a halálba védettek száma!Azért nem több,mert az egészségügyi dolgozók mindent megtettek a lehetőségeiken felül is!A nemzethy oldal mindent megtett,hogy ezt megakadályozza!
NKF
Na,majd végbélszél bernike megmondja a frankót!Azt sem tudom melyik 1%-os pátban van?
kulabombaafityiszre
@NKF: augusztus 30., 17:30
A tények,bizonyítékok alapján makacs dolgok,az igazság,igazság marad.
A 2255 ember megfigyelése igaz,attól függetlenül ki kérte ki az adatokat.
A te minősíthetelen hozzászólásod egy nővel szemben is mutatja milyen kisebbségi komlexusod van egy okosabb nönemü személlyel szemben,mivel csak egy buta kinyalni való segget kereső,bunkó fidernyák vagy.
Nessy
És mennyit csak minisztériumi aláírás alapján? De ahogy növekszik a fidesz által "táplált" gyűlölet cunami, már megfigyelni sem kell, mert ismét a feljelentők országa leszünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.