Plusz pontokat kapnak a felsőoktatási felvételihez azok a fiatalok, akik az egyetem előtt fél- vagy egy évet szolgálnak a honvédségnél, jelentette be Benkő Tibor honvédelmi miniszter pénteken az InfoRádióban. A kormány erről már döntött is, hamarosan megjelenik az erről szóló rendelet a Magyar Közlönyben.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Most azért mindenki képzelje már el azt a helyzetet mikor a gyerekét a felvételin beelőzi egy nála tehetségtelenebb diák pusztán azért, mert hajlandó volt fél évet katonáskodni. Járjon plusz pont a középiskolában szerzett extra tanulmányi eredményekért, ahogy jár most is. Abban van logika, mert van némi köze hozzá, hogy mennyire tehetséges a diák.

De a katonáskodás hol biztosítja azt, hogy érdemesebb az egyetemi tanulmányokra, mint az aki kiesett miatta, miközben jobb tanulmányi eredményei voltak?

Orbán egy hazaáruló és hazaáruló minden cinkosa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.