Össze lehet foglalni egyetlen mondatban a múlt századunkat? Múltat és jelent, azt a nyomasztó érzést, amely ránk, erre az országra, erre a nemzetre telepedett? Megpróbáltuk, ez egy dühös és fájdalmas, terápiás jelegű mondat. A szerző magánvéleménye.  "Húsz forint a forró lángos, éljen soká Kádár János”, énekelte Apró Piroska fiatalon, amikor Balatonszéplakon pihengetett és megfigyelt a […]

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A balliberálisok csak Magyarország érdekei ellen fognak fellépni, mindent elkövetnek a magyar nép ellenében bel- és külföldön egyaránt.

Egyetlen céljuk, hogy a Soros-birodalom által képviselt nyugati balliberális körök megbízottjaiként és támogatottjaiként kaparintsák meg Magyarországon a politikai hatalmat, hogy aztán csődbe vezessék az országot, amint a Horn-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok tették, a nyugati pénzügyi elit érdekeinek megfelelően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.