Az asszony azért ment a dunakeszi házhoz, hogy a láthatás után elhozza a gyermeket.

Dunakeszi véres családi tragédia: láthatás után végzett a férfi a hozzátartozóival

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Hétfő délelőtt is tartott a helyszínelés annál a dunakeszi háznál, ahol vasárnap éjjel tragédia történt: egy 54 éves férfi lelőtte volt párját és közös kisgyermeküket, valamint a nő anyját is megölte – írja a Telex.

A rendőrség közleménye szerint a férfi a rendőrök kiérkezése előtt végzett magával.

Mint beszámoltunk róla, a rendőrség hétfő délelőtt azt közölte, hogy a férfi lőfegyverrel támadt 63 éves volt anyósára, 40 éves exére és 7 éves közös gyermekükre. A férfi több lövést adott le, mindannyian a helyszínen belehaltak sérüléseikbe. A gyilkos fegyver egy engedéllyel tartott vadászpuska volt.

A Telex idézi Blikket, amely megszólaltatta a nő új szerelmét, Sz. Tamást. aki a lapnak azt mondta, hogy párjával egész nap wakeboardozni voltak, a kisfiú pedig az apjánál volt láthatáson.

A nő hatra ment a dunakeszi házhoz, mert úgy volt, hogy a volt párja hétre viszi oda a gyereket. Amikor nem jöttek meg időben, a nő izgult, hogy mi történhetett: hívogatta a volt párját, aki állítólag flegmán válaszolgatott neki – mondta Sz. Tamás.

Forrás: telex.hu/blikk.hu

Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A ficko agya ledobta a gepszijat, de a kisfiut miert kellett megolnie?
Erre nem lehet semmi magyarazat.
Remelem a polokban el meg ez a szemet állat.
vacsi
@Yoda69: Mondanám, hogy bekattant - de ez nyilván nem így van, különben miért ment volna fegyverrel hozzájuk? Talán az egész eseménysorból azt értem meg, hogy a gyerekét miért ölte meg: azt gondolom - de lehet, hogy rosszul gondolom -, hogy amikor meglátta, akkor döbbent rá, hogy mit is tett - és a gyerek magára maradt...
Nekem az az érzésem, hogy mostanában az emberek nagyon hamar létesítenek egymással kapcsolatot, ami az idő próbáját nem bírja ki.
Yoda69
@vacsi: Akárhogy is remélem eletfogytot kap, halálbüntetés híján

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.