Tízmillió forintért írta alá Zalatnay Sarolta a Stop Gyurcsány!-petíciót és Kásler Miklós támogatta meg az összeggel – véli a Nyugatifény.

Tízmillió forintért írthatta alá Zalatnay a Stop, Gyurcsány!-petíciót
Kép: Facebook

A lap arra alapozza állítását, hogy miniszteri támogatást kapott Kásler Miklóstól még júniusban Zalatnay Sarolta. Ugyanis a Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretből:

10 millió forintot hagyott jóvá az énekesnő számára, derül ki az NKA honlapján megjelent pályázati döntésekből.

A döntést a napi.hu szemlézte, és megemlíti azt is, hogy az énekesnő az utóbbi időben nehéz anyagi körülményeire panaszkodott.

A pályázat címe, amelyre Zalatnay a pénzt kapta,

az életmű koncertkörút megvalósítása volt

A lap megjegyzi, hogy a júliusi pályázati közzétételek között ennél nagyobb összegű támogatást csak kulturális szervezetek kaptak.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Zalatnay Sarolta a hétvégén Érden fotózkodott egyet Dömötör Csaba államtitkárral és a KDNP-s Aradszki Andrással, majd ezzel a lendülettel aláírta a Fidesz petícióját is.

Ha belegondolok – mindenféle politika ellenére, mert gyűlölöm a politikát –, sokkal, de sokkal nagyobb rendszerváltás voltunk mi, mint bármilyen politikai váltás. A zene, a táncdalfesztivál, az öltözködésünk, a szabadságunk, a dalszövegek. Az lehet mondani, hogy az volt igazi. Bárcsak minden váltás ennyi ideig tartana, mert mi gyakorlatilag 50-55 éve nyomolunk”

– mondta még pár éve a Blikknek Zalatnay.

Forrás: napi.hu
Címlapkép: Facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.