Két hete az isztambuli amatőr női lovas világbajnokságon szenvedett balesetet lovával Jeles Eszter, akit kórházba szállítottak, de 13 nap után szervezete feladta a küzdelmet és elhunyt. 

21 éves korában elhunyt Jeles Eszter női zsoké, aki két hete Isztambulban a női lovasok amatőr világbajnokságán bukott lovával, a Toms nevű telivérrel, és hiába műtötték meg, szervezete 13 nap után feladta a küzdelmet – írta meg a Blikk

Fiatal magyar zsokélány hunyt el egy versenyen bekövetkezett baleset után

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Jeles Eszter korábban a Nemzeti Vágtán is szerepelt, mindene volt a lovaglás. 

A lap idézte a Kincsem Park megemlékező sorait is a zsokéról:

Nagyon szomorúak vagyunk…

Elvesztettük Jeles Esztert.

Jeles Eszter, a magyar lovas, Toms nevű telivérével szenvedett balesetet a szeptember 5-én, Isztambulban, a Veliefendi Lóversenypályán megrendezett FEGENTRI Női Amatőrlovas Világbajnokság futamán. Esztert azonnal kórházba szállították és megkezdték a kezelését. Az első vizsgálatok után, szeptember 6-án műtéti beavatkozásra került sor. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az orvosok minden erőfeszítése ellenére a magyar lovas 13 napig tartó küzdelem után életét vesztette.

Isten nyugosztalja a magyar lovast, Jeles Esztert. Őszinte részvétünk Családjának, sok erőt és kitartást a hozzátartozóknak.

A Magyar Lovasegylet így búcsúzott a 21 évesen elhunyt versenyzőtől:

Mély fájdalommal és megrendült szívvel tudatjuk, hogy elhunyt Jeles Eszter. Szervezete nem tudta legyőzni a két héttel ezelőtti baleset által okozott sérülést. Eszti hős volt, életét adta a lóversenyzésért. Emlékét örökre szívünkbe zárjuk.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.