Balmazújvárosban nyitották meg a napokban a szociális bolthálózat első vidéki üzletét; hamarosan Miskolcon és Ózdon is nyílik hasonló üzlet, ahol olcsóbb lesz a tojás, a burgonya - írta keddi számában az Észak-Magyarország.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
Nem vagyok hivo, de nagyon kivancsi vagyok.. Eddig Ozdon nem engedtek nagyon a multikat mert tudjak akkor a tobbi magyar termekeket forgalmazo tobbi boltokat es kereskedeseket a multi pillanat alatt tapaossa a foldbe. Multinak nem erdeke a magyar termek es a magyar kereskedok prefelasa. Ozdon a tej szlovak es lengyel es a legtobb alap dolog is hasonlo orszagbol szarmazik. Es tudjuk gazdasagi erofolenybol lazan tudjak a nyomott aron ertekesiteni es konkorencia teljes foldbe tiprasa utan mar nem erdekuk es a Miskolci pelda is bizonyitja konkurencia nyiras utan a nagy multik mar nem a legolcsobbak. Viszont csak miskolcon kozel 3000 kis(kereskedot es egyeni ) valalkozot tettek tonkre. Latszik a Miskolc belvarosaban rengeteg az ures regi meg a vadkapitalizmust is kibiro kereskedoket a multik taposta el :( es ehhez a szocialista varos vezetes kotheto sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.