A Magyarországon öt hónapja nyomtalanul eltűnt egykori modell, Eva Rhodes osztrák állampolgár testvére azt állítja, hogy nővérét egy nappal eltűnése előtt megfenyegették.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ili47
Egyszerüen nem értem miért ilyen tehetetlen a magyar rendőrség.Azt nem lehet elfogadni, hogy gyilkosok szaladgálnak szabadon. Hallottak már a forrónyomokról, na azt nem 10-11 óra után kell keresni. Nyílván más fontos dolog érdekli Őket. Mondjuk nem lehetne e elmenni már 30 évesen nyugdíjba, de lehet még jobb lenne ha nem is kellene érte dolgozni. Átlagéletkor 30-35 év az állományban. Na ezek a fiatal gyerekek nem is fogják az életüket kockáztatni senkiért. Mindenkinek családja, kicsi gyereke, legfeljebb nyeglén igazoltatni tunak. De sajnos a mai magyarország már nem csak erről szól.
guess
@ili47: figyelj,ebből a rendőrségnek nincs pénz,abból van ha Téged,meg tudnak valamiért büntetni!A rendőrség elsősorban pénzbeszedő!!!
ugyeugye
@guess: hát igen. Ha nem így lenne, talán nem várnánk még mindig pl. a Fenyő gyilkosság elkövetőjé/inek elfogására.
hogy csak egyet emeljek ki a sorból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.