A balesetekben elhunytakról emlékeztek meg a fővárosi rendőrök.

"Túl korán, értelmetlenül" – megrázó képsorokkal emlékeznek a fővárosi rendőrök, videó
Fotó: Pixabay

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetői idén is lerótták kegyeletüket a III. kerületi Flórián téren, ahol a közúti közlekedési balesetek halálos áldozatainak emléket állító szobor található. A rendőrök mécsesek meggyújtásával emlékeztek azokra, akik már soha nem érnek haza.​

Forrás: Police.hu
Címlapkép: Pixabay

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A szemkilövöttekről nem szoktak? Vagy ott - beazonosítatlanul - még a "hunyók" se ők voltak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo: 11.22. Már a származásod mikéntjét is tovább-hazudnád, bolsiék fajkreténje!? Ennyire nem vagy kibékülve önmagaddal?
ómió
@Horizont: Üdvözöllek, Hülye efftárs(nő)! Én ómió vagyok! Ha onnét az elmeosztályról ki is esett az emlékezetedből (és bocsi, ha neked olyanod sosem is volt), de itt (meg)emlékezésről írnak!
ómió
@Horizont: Ha agyhalott barmot láttál a tükörben, efftársék fajkreténje, húzódj félre előle! Úgy látszik, neked mindegy, mire válaszolsz, csak tolhasd az elmebeteg dumádat. Én azzal a kérdéssel kezdtem a kommentet, hogy: és a szemkilövöttekről nem emlékeznek meg? Még mindig "magas" számodra?
kereső
Mi köze van a 2006 -os puccskisérletnek a közlekedési balesetben elhunytakhoz?A fideSs trollok már ebbe vannak beleőrülve.
A rendőrök nagyon szép gesztusa- és figyelem felhivásnak is felérő gyertyagyujtása ."vigyázzunk magunkra"!
ómió
@Horizont: A cikkhez, efftársék fajkreténje, ahhoz van köze, amit kérdeztem! A megemlékezéshez! Az elmeosztályról ennyit nem látsz? Agydonorod nincs a láthatáron?
ómió
@Horizont: Barmokra nem pazarolsz energiát? Akkor, azért süllyedtél idiotizmusba? Látom, az agysorvadásod visszafordíthatatlan! Jobbulást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.