Felhívott Ferkó Dániel, és bocsánatot kért a Pesti Riporterben bemutatott stílusa miatt. Örömmel elfogadtam. Őszintén, ez jobban meglepett, mint a nem mindennapi nyitó kérdése – erről írt közösségi oldalán Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja. Lukácsi a napokban adott interjút a kormánypárti csatornának, amelyben Ferkó szó szerint az alábbit kérdezte meg tőle: „Kedves Katalin, milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsófeléből kilógni a főnökének és önnek is?”. Lukácsi már ekkor jelezte, ezt a stílust visszautasítja, szerinte ez a magát konzervatívnak nevező Pesti TV-hez sem passzol.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A taktika itt is az volt, hogy a Pesti TV közönsége kedvéért alázta a vendégét a műsorvezető, majd csendben, sunnyogva bocsánatot kért. Csak a nézői meg ne tudják.
RonaGyuri
ez a magát konzervatívnak nevező/hazudó Orbán-i bagázsnak a stílusa!!! =))
karma1
Mindegy most mar, hogy mit erolkodik a pesti tv - a merhetetlen bunkosag kiment adasba, Lukacsi Katalin le lett degradalva, meg lett alazva, mint no, mint ember, mint politikus - masra nem is vagyik a pesti tv - erre hoztak letre oket, - az olcso bocsanatkeres meg max. eljutott ide a Propira, meg Lukacsi FB oldalara - oszt jonapot!
En mindettol fuggetlenul nem fogadnam el a bocsanatkerest, hanem hitelrontasert, szemelyi jogok megserteseert beperelnem ezeket a majmokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.