Hétfőn több nyugati és keleti megyében is lehetnek zivatarok, kedd reggel ködre kell számítani.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn a déli órákig jórészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, délutántól észak felől egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet. A nap első felében több helyen számítani lehet esőre, záporra, emiatt a mteorológiai szolgálat Zalára, Somogyra, Veszprém, Csongrád-Csanád és Békés megyékre elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a zivatarok miatt Délutánra a déli országrészben is megszűnik a csapadék. Az északi, északnyugati szelet az Észak-Dunántúlon élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 13 fok között valószínű. Késő estére 0 és +7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Több helyen zivatarokkal indulhat a hét

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Hétfő éjjel folytatódik a felhőzet szakadozása, kedd reggelre már délen is jelentősen csökken a felhőzet. Többfelé párássá válik a levegő, köd is képződik. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északias légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +5 fok között várható.

Kedden többnyire napos, gomolyfelhős időre van kilátás csapadék nélkül. Reggel ködfoltok előfordulhatnak, amelyek délelőtt megszűnnek. Az északi szél délután északkeletire, keletire fordul, és időnként megélénkül. Kora délutánra 8 és 13 fokra melegszik fel a levegő.

Forrás: met.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Fogalmam sincs, honnan szedik ezt a sok marhaságot. Eső van, lesz, nem zivatar.
www.kepfeltoltes.eu/images/2021/11/08/332meteo.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.