A műsorvezetőnél betelt a pohár. 

A Tények műsorvezetője Wahorn András megbotránkoztató nyilatkozata után adott hangot a gyermekek szexuális kizsákmányolásával kapcsolatos nézeteinek.

Szebeni István kiakadt! Durván nekiment Wahorn Andrásnak – videó

Fotó: Szebeni István/Facebook

A műsorvezető Wahorn megbotránkoztató nyilatkozata után adott hangot a véleményének. Wahorn András azt mondta Lakatos Márk Konyhanyelv című beszélgetős műsorában, hogy ha belenyúlnak egy nyolcéves kislány bugyijába, akkor az egy kellemes érzést okoz a gyermeknek. A legtöbb ember, köztük Szebeni István szerint is ez szexuális erőszaknak minősül, hiszen a gyerek ilyen fiatalon még nem értheti, hogy pontosan mi történik.

Szebeni közösségi oldalán megosztott videójában felkért mindenkit arra, hogy csatlakozzanak hozzá a pedofília elleni harcban.

"Mi felnőttek tehetünk azért, hogy a gyerekeink egészségesek legyenek. Elég abból, hogy bizonyos beteg emberek úgy gondolják, hogy azt csinálhatnak a gyerekekkel, amit akarnak... hát nem! Elég volt"

- mondta feldúltan Szebeni István a videójában, amit itt lehet megnézni.

Forrás: tenyek.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Wahorn Andrást ismerem...de ki az a Szebeni?
Emmersson71
@jesz: Attól még nem menthető Wahorn selejt szövege - telex.hu/belfold/2021/11/06/wahorn-andras-szexualis-eroszak-pedofilia-relativizalas -, hogy őt ismered, az őt kritizálót pedig nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.