Arcpirító! A törvényalkotók szegik meg a jogszabályokat. A diplomáciai testületek járműveinek megkülönböztető jelzésére „hajazó” CD-s matrica virít az Országház előtt parkoló autók nagy részén, holott a képviselők autóinak nem jár semmiféle megkülönböztető jelzés.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Ezek az alakok várják el,hogy tartsuk be a szabályokat...
alex53
Megbüntetni úgysem fogják Őket, mert "mentelmi" joguk is van amit közbűncselekményre is "hasznosíthatnak".... Külön forrásadót is megszavaztak maguknak, ha már adózniuk kell mostantól a számla nélkül felvett "jövedelmeik" után! Sőt a törvényekre hivatkozva, (Amit Ők kreálnak!) még elkövetnek egy, két (ezer) dolgot a mi hasznunkra..... Törvény előtti egyenlőség?! Szomorúan röhejes!!!
adsl70
megy az etetes :( igy mindenki a matricaval foglalkozik es nem a kocsival. Pedig en kivancsi lennek milyen csotroganyra kerulnek a matricak a mai szoritos gazdasagi vilagban ..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.