Akár az is megtörténhet, hogy a jövőben a polgármester sem foglalhat helyet a parlamenti patkóban. Dönteni kell: vagy vagy... A nyíregyházi Seres Mária újabb népszavazást kezdeményező kérdése pontosan erre vonatkozik.

Forrás: szon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Ne legyen!
Mindenki a saját munkakörében intézze az ügyeket. A polgármester a lakóhelye ,a képviselő az ország ügyeit intézze.
Igaz,hogy ahhoz be kellene járni a "munkahelyére",mint azoknak akik megválasztották őket...
nanena
Sok cégnél tilos másik állást vállalni. Mert a munkaidőt le kell dolgozni, s a szabadidőben pihenni kell, hogy másnap pihenten álljon munkába.
Most ezek a polgármesterek vagy egyik helyen csak félmunkát végeznek vagy teljesen lenyúzottak. Ki-ki válassza ki, melyik az igazság.
gondolkodo
Épeszű ember eddíg is hogyan gondolhatta, hogy egy személy egyidőben két helyen sokszor egymástól többszáz kilométerre, tud 100%-os munkát végezni? Ráadásul midkét tisztséget 100% bérért+külön prémiumért!
Persze, az sem komplett, aki azt hiszi: a parlamenti képviselők bármelyike is lehetne középiskolai etika-tanár!
Valamikor volt másodállás és mellékállás. Mindkettőhöz a munkáltató engedélye kellett, de míg másodállásban tanítottam, nem kaptam a főállású béremet. A mellékállás a főállású munkaidő után lehetett.
Viszont: mi választjuk, mi fizetjük és állítólag a mi érdekeinkben munkálkodnak a Parlamentben, de a logikus munkáltatói jogainkat nem gyakorolhatjuk. (Nem mondhatjuk: pocsék munkád miatt nem tartunk igényt Rád, megbízunk mást!)
Ők annak idején saját érdekükben, de a mienk ellenében hoztak olyan törvényt, ami szerint bármit megtehetnek.
Ideje lenne már helyretenni őket, az tisztítaná a társadalmat és előbb-utóbb nem csak a térképen tartoznánk Európához! Ha ez sokáig így megy, hamarosan tengerparti ország leszünk: helyet cserélünk Albániával!- aztán pedig irány Afrika közepe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.