A Duna House elemzési vezetője szerint történelmi és pszichológiai okai vannak, hogy miért akarnak sokan saját lakásban, nem pedig albérletben élni. Kissé történelmi és pszichológiai okai vannak, hogy miért is akarnak ilyen sokan saját lakásban élni. A rendszerváltás után nagyon kedvező áron lehetett megvásárolni a bérlakásokat, ez beleépült az emberek gondolkodásába, nagy vagyont akarnak birtokolni, a saját ingatlan pedig tökéletes erre a célra – zárta gondolatait a szakértő.

Forrás: liner.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Nagy vagyont akarnak birtokolni??? Még ekkora baromságot. Az emberek biztosabbak abban, hogy a lakásukból nem lakoltathatják ki őket bármikor. Ez az első és fő szempont aztán meg jön a többi.
Amit bérleti díjra fizetnek kidobott pénz az ablakon és ugyebár a szegényebb dolgozó rétegnek nincs felesleges pénze. Gondoljon bele valaki ha keres egy minimálbéres havi 133 ezer ft-ot ebből 80-at ki kell adnia albérletre, mi marad? Mert nincsenek szülők akiknél lakhatna vagy esetleg van párja.
Istenakinincsen
A hajléktalangyártás (igy)működik.A dunahouse az első lépcsőfok az élősködő emberek evoluciójában.
Azért kell saját ingatlan mert azt meg lehet sarcolni el lehet venni...
Valamelyik lakótelepen most lázadoznak a lakók,hogy a hajléktalanok felborogatják a kukáikat ennivalóért!!!ÓÓÓ jaajj,felháboritó.De kérdem én:mit keres a kukában ehető élelmiszer???Ja és hogy már vaddisznók szaladgálnak gazdagréten?Ott is tele a kuka kajával?
Azt sem nagyon értem mi a francnak kell valakinek több lakás mint amennyiben lakni tud.
Ingyen elvihető hirdetések között megtaláltam a legundoritóbbat.:aprohirdetesingyen.hu/ingyen-elviheto/29918556/ingyen-azonnal-koltozheto-2-szobas-lakas-vekonyka-holgynek-b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.