A rendőrök 26 órán belül beazonosították és elkapták a 20 éves férfit.

November 26-án, pénteken 12 óra körül Győrben, a Győr-Szabadhegy városrészben három nőt támadott meg egy ismeretlen, piros kabátot viselő férfi, aki a nőket megfenyegette és értékeik átadására szólította fel őket – olvasható a rendőrség közleményében.

Kirúgták a munkahelyéről, három nőt is megtámadott egy férfi Győrben

Fotó: police.hu

Az első támadás a Pannónia utcában történt, ahol egy 47 éves nőt lökött neki egy parkoló autónak az ismeretlen férfi és a nyakánál megragadva követelt pénzt. A 47 éves asszony segítségért kiáltott, ezt egy közelben lakó meghallotta, így a támadó elmenekült a helyszínről a közlés szerint.

Azonban rövid időn belül az akkor még ismeretlen férfi a Mozsár utcában egy 52 éves nőt támadott meg, tőle is pénzt követelt. A nő hangos kiabálásba kezdett, ami miatt a támadó elszaladt. 

Utána a Rózsák terén egy ott gyalogló idős nőt hátulról fellökött, aki emiatt elesett, és megragadta a nő táskáját – amit azonban a földre esett sértett nem engedett el. A támadó több méteren keresztül húzta a földön az idős nőt, közben többször megrúgta, és azt kiabálta neki, hogy 

ha nem adod oda a táskádat, agyonverlek

Végül a táskát megszerezte a piros kabátos támadó, ám egy szemtanú utánaszaladt és a táskát visszavette, amit át is adott az idős nőnek – az elkövető azonban ismét elszaladt.

A rendőrök a sértettek és szemtanúk leírása alapján 26 óra alatt beazonosították és november 27-én kora délután elfogták a feltételezett elkövetőt. 

"A 20 éves győri lakossal szemben – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetése miatt a rendőrök büntetőeljárást indítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki elmondta, hogy munkahelyéről aznap elbocsátották, és mivel elvettek tőle valamit, így vágott vissza az őt ért sérelmekért"

- olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@Horizont: áááá...a jólelkű bíró próbára bocsájtja a nehézsorsú fiatalt, remélve, hogy egyszer jó adófizetővé válik...

Istenem...milyen szépet írtam...
csak úgy....
@jesz: fingom nincs a korodról de föltételezem,hogy ezt az orbaniszáni dolce vitat nem mernéd kipróbálni, ismét 20 évesen..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok