Az Európai Parlament delegációja hétfőn tette közzé jelentését budapesti látogatásáról, amiből kiderül: a belügyminiszter nyíltan beszélt a kémszoftver használatáról. Aggasztó a demokrácia, a jogállamiság, és az alapvető jogok helyzete Magyarországon az Európai Parlament tényfeltáró delegációja szerint – erről hétfő délután számoltak be az állampolgári jogi, bel- és igazságügyi (LIBE) parlamenti bizottság hétfői ülésén. A beszámolóból kiderült, hogy Pintér Sándor belügyminiszter a Pegasus-szoftverről azt mondta: a szoftver minden egyes alkalmazása megfelelt a magyar törvényeknek. Még szeptember-október fordulóján járt Budapesten az EP-delegáció, ahhoz kapcsolódóan, hogy Judith Sargentini 2018-as jelentése után hetes cikkelyes eljárás kezdődött el a magyar kormány ellen. A riport szerint fennállt annak a veszélye, hogy Magyarország megsérti az Európai Unió alapértékeit, a látogatás célja pedig az volt, hogy felmérjék, milyen mértékben érvényesül a sajtó és a tudományos élet...

Forrás: telex.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Sintér Sanya szőkeségem végre igazat mondott. A nemzethy matyar törvényeknek megfelelően használták a Pegasust.
Gauntlet
ja, csak az ellenzék volt jogszerűtlen, hogy ebben a rossz fasiszta rezsimben egyáltalán szólni mer...
mert más joguk nem maradt!
Nessy
Nálunk minden disznósága a fidesznek törvényes és jogszerű! Polt Péter ezt minden alkalommal elmondja, az összes érdekelttel együtt! Az ellenzék, azaz az ellenség ellen minden megengedett, majd csinálnak róla törvényt, hogy az legyen! Attól kezdve már "törvényes"! Szakadjon rájuk az ég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.