Fidesz Budapest közösségi oldalán számolt be arról, hogy összeférhetetlenség miatt lemondott fővárosi képviselői mandátumáról Nagy Gábor Tamás.

Fidesz: összeférhetetlenség miatt lemondott fővárosi képviselői mandátumáról Nagy Gábor Tamás
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A bejegyzés szerint Nagy Gábor Tamás helyére a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országos Választmánya Wintermantel Zsoltot, Újpest választókerületi elnökét jelöli.

Biztosak vagyunk benne, hogy Wintermantel Zsolt a tőle megszokott lendülettel és odaadással fogja képviselni a budapestiek érdekeit a Fővárosi Közgyűlésben

- olvasható a bejegyzésben.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Én nem vagyok olyan biztos benne ha már Fideszes,megette a fene semmi jó nem származik belőle,főleg a Fővárosnak!
Eladott Ország
Gondolom, a keresztapa Don Vétó súgott neki. Nagy Gábor Tamásnak volt I. kerületi polgármesternek fel sem tűnt , hogy Palkovics 63 négyzetméteres ingatlanért 55 ezer forintot fizet. Észbontó! És ha ilyen volt a Budavári Önkormányzat lakásrendelete, akkor lesz másik, amit már megígért V. Naszályi Márta, mert nem szeretne „egy Bayer, Palkovics, Nagy Gábor Tamás rendeletet”. De a közvélemény számára felháborító lakás-bérleti ügyeket rendezni kell a Várban, az igazságtalanságokat meg kell szüntetni, jóvá kell tenni. Magyarul, rendet csinál, felülvizsgálják az összes szerződést, ha már elődje úgy hitte, neki osztogatási joga van a haveroknak, a hatalom éhes urainak. Így is kell mindenütt az országban, akkor is, ha a napokban megbolondultak a vesztes Orbán-pribékek, nem győzik eltüntetni a korrupciós nyomokat. Kukorica jutott a fidesz-gépezetbe, a választók kipasszolták az I. kerület volt polgármesterét, Nagy Gábor Tamást, helyette V. Naszályi Mártát választották meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.