A férfi nem tudta megmondani, hogyan került hozzá a kutya. A rendőrök állatkínzás és garázdaság miatt hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint december 8-án 20 óra körül kaptak bejelentést arról, hogy a VIII. kerületi Blaha Lujza téri aluljáróban egy férfi ököllel ver egy kutyát.

Ököllel vert egy kutyát egy férfi a Blaha Lujza téri aluljáróban, elvitték a rendőrök

Fotó: police.hu/BRFK

A rendőrök (BRFK Közrendvédelmi Főosztály járőrei) a helyszínre siettek, ahol elfogták a férfit. A térfigyelő kamerák felvételeit visszanézve egyértelművé vált, hogy a férfi a kutya nyakára térdelt és többször fejen ütötte, majd pedig a nyakán lévő sállal húzta a földön. 

A férfi nem tudta megmondani, hogy hogyan került hozzá a kutya, ezért értesítették az Állatmentő Ligát, akik egy chipolvasó segítségével kiderítették, a rottweiler fajtájú kutyát Alinak hívják. 

A rendőrök a 46 éves K. Zsoltot elfogták, garázdaság vétsége és állatkínzás vétsége miatt kihallgatták a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon. Ali kutyát az Állatmentő Liga munkatársai megnyugtatták, elvitték a telephelyükre, hogy megvizsgálhassa egy állatorvos, majd visszaadják a gazdájának.

A férfi a rendőröknek nem tudta megmondani, hogyan került hozzá az állat, ezért az Állatmentő Ligát értesítették, akik egy chipolvasóval megtudták, hogy a rottweiler fajtájú kutyát Alinak hívják. A 46 éves K. Zsoltot a járőrök elfogták, majd garázdaság vétsége és állatkínzás vétsége miatt hallgatták ki a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.