Hivatalosan is megerősítette Szili Katalin: elindul a pécsi polgármesteri székért. Az Országgyűlés elnöke új várospolitikát ígér, mert a 10 éve szocialista irányítású város szerinte rossz irányba megy.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alband
Eddig is maszopos vezetés volt,semmi sem változna.
nanena
Egyik mondatával azt mondja, hogy az előző két polgármester milyen jó barátja volt. Utána meg, hogy rossz irányba ment a városvezetés az utóbbi tíz évben. Ha olyan nagy barátai voltak, akkor nem tudta ezt velük megbeszélni?
A tény, hogy kampánnyilatkozatokat tesz úgy, hogy mindenkinek megfeleljen. Eközben nem veszi észre, hogy ütik egymást a szavai. De ezzel eközben nevetségessé is teszi magát.
Evikati
Barátilag szólhatott volna egyszer-kétszer a "barátainak", hogy rossz irányba viszik a városát. Most feláldozza magát és ígéri, hogyjó irányba vezeti majd a várost. Kampánybeszéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.