„Jelölése bizonyíték rá, hogy a Fidesz egy modern jobboldali néppárt, ahol sikeres és népszerű politikusnők is vannak” – írja Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője Facebook-oldalán.

Ezért hihetetlenül jó ötlet a kormányhű kutató szerint Novák Katalin államfővé jelölése

Fotó: Facebook

Mráz további négy pontban szedte össze, hogy szerinte Novák Katalin jelölése miért „okos és ügyes döntés” – írja az atv.hu.

A családügyi minisztert „sikeres és népszerű politikusnak” tartja, az

„általa irányított családügy kérdésében nemzeti egység van, azaz könnyen megfelel majd alkotmányos munkaköri leírásának a „nemzet egységének" kifejezésének”

– véli.

„Női államfője még a demokráciából Magyarországot szívesen kioktató Egyesült Államoknak, Németországnak és Franciaországnak sem volt”

– áll a posztban.

Mráz szerint éppen ezek miatt „nehéz lesz a baloldalnak támadnia a döntést: világképüknek megfelel egy női politikus kiemelése, népszerű politikusok ellen hadakozni pedig könnyen népszerűtlenséget okozhat” – fejti ki.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@ómió: 10:25
Magyarországon az összes állampolgárnak érdeke azt kívánná, hogy egy pártoktól független (!), részrehajlás nélküli államfője legyen.
Őt, ne valamelyik párt első embere jelölje a posztra, hanem nemzeti konszenzussal kerüljön megválasztásra. Ez így lenne demokratikus.
Az a személy, aki akármelyik pártnak elkötelezettje, fanatikus híve, eleve alkalmatlan erre a posztra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@solidedge: még jó,hogy nem akar töle gyereket,mert arra mit mondana a kdnp. és a hites (alig látható,alaposan eldugott) feleség az ankó!?
csak úgy....
@verőce21: az ágyasokat! -közben a fidesz melegek szopnak ,nyalnak ,gombot varrnak.. :)
csak úgy....
@verőce21: jah,nem is említettem,hogy prostikból is igen csak dübörögtök,-ha erre gondoltál a nöi csúcsrajuttatásból..
ómió
@Horizont: Még mindig jobb, mintha a népzsebelő bolsikéba bújt volna!
ómió
@Sziszifusz: Majd te, mint "jó efftárs", biztos meghazudod nekünk!
ómió
@Horizont: Csak nem a beléd ültetett bolsi chip tett téged ilyen "feledékennyé"? Vagy a "múltat végképp eltörölni" kívánó efftársi mentalitásod? Esetleg mindkettő? Milyen népzsebelő? Olyan, amelyik "csak" 1-2 havi nyugdíjat vett el a nyuggerektől, 1 havi fizut az aktívaktól, amelyik az egészségügyért (vizitdíj), az oktatásért (tandíj), a lakhatásért (ingatlanadó), kvázi mindenért külön sarcot akart fizettetni az emberekkel, hogy az évi kétszeri gázáremelését, mint efftársi bónuszt, ne is említsük! Ilyen népzsebelő, te bolsi szerencsétlen! Nem ismersz rá - véletlen se(?) - a tetübolsi efftársaidra? Netán agyhiány szindrómád van, ami a ráismerést eleve kizárja? Ilyesmi nem az elmúlt 11 évben volt, hanem előtte, bolsiék fajkreténje! És, hogy honnan zsebelnének ismét a tetübolsi efftársaid? Onnan, hogy megint 10 körömmel kapaszkodnak, kampányolnak a hatalomért és, ahogy azt tetübolsi "jelöltetek" előrevetíti, ugyanott folytatnátok, ahol 2010-ben abbahagyatták veletek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.