MÁR A TÉNY IS FELHÁBORÍTÓ, NA DE, HOGY MÉG AZ IVÁNYIT IS TÁMOGATJÁK!! =)) Karácsony Gergely főpolgármester ismételten bőkezű volt a Demszky-érából ismert Győri Péter érdekeltségébe tartozó Menhely Alapítvánnyal, ugyanis egy új helyiséget kaptak használatba ingyen a fővárostól. Az ügy érdekessége, hogy az előterjesztés indoklásában az szerepel: céljuk, hogy minél kevesebb hajléktalan éljen az utcán, ám az új ingatlan nem alkalmas hajléktalanellátásra, irodaként fog üzemelni.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az eredendő bűn

Ha körül nézel akkor ez is egy más szemében …

A Párt központi napilapja „Karácsony Gergely ismételten bőkezű volt Győri Péter alapítványával” címmel adta közre sírámait, sőt felháborodását (bár az utóbbi egy külön cserkó). Mi történt: „A Fővárosi Közgyűlés arról döntött, hogy a Baross utca 41.-ben lévő ingatlanát a Menhely hajléktalanellátónak ingyenesen használatba adja.”. S mi ezzel a gond?
Nos
„ingatlan hasznosítása egy új diszpécserközpontról szól, nem pedig hajléktalanok befogadásáról”, amihez ő maga ad ellenérvet jelezvén az alapítvány „a hajléktalanellátás mellett a lakásszegénység krónikus problémái kezelésével” is foglalkozik.
Aztán gyűn az adu-ász: „Mint ismert, Győri Péter az egykori SZDSZ-es, Demszky Gábor bizalmi embere”!! Mikor is? Ja mikor Orbán Viktor büszkén feszített a Liberális Internacionálé alelnökeként, majd a szervezet végrehajtó bizottságának tagjaként is!
S, így tovább, pontosabban „и т. д., azaz «и так далее»”, ebben stílusban!
Azonban a dolog végére kibúvik az a bizonyos szög abból a bizonyos zsákból (ami mint tudjuk meg szokta találni az ő – gyakran neki dedikált - foltját): „Hasonlóan szoros a polgármester viszonya a Dankó utcai Oltalom Alapítvánnyal és annak vezetőjével, Iványi Gáborral, akit Pikó Józsefváros díszpolgárává avatott.”!! =))
Rizikó
A tehetetlen, semmire való, pénz eltüntető haveri alibi intézmények pénzelése. A pofátlan libsi lopkodás folytatása!
Eladott Ország
Előzmény: Kocsis Máté beül a parlamentbe, így józsefvárosi polgármesterségéről kénytelen lemondani. A felszabadult pozícióért a fideszes alpolgármester, Sára Botond indul, mint legesélyesebb jelölt. Eddig legalábbis így állt, ameddig meg nem jelent egy olyan független jelölt, aki mögé szinte a teljes ellenzék egy emberként állt be. Győri Péter, a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány vezetője így esélyesként száll harcba a polgármesteri pozícióért. Sára Botond minden segítséget meg is kapott, még a nyomorult SZDSZ-szökevény Halász János is kétpofára bukott eszdéeszes álcivilezte Sára ellenfelét, mert a paraszt akkor jó nekünk, ha hülyítve van. Úgyse emlékszik, úgyse érti az összefüggéseket. A felvállaltan nembuzeráns Kocsistól kezdve (néha nem lehetett tudni, hogy most valójában Sára a jelölt vagy Kocsis) a Fidelitas keltetőüzeméig mindenki kiállt a Sára nevű Botond mellett, és nyomták a kötelezőt. Abban a fideszes vezetésű kerületben, amely messze földön arról híres, hogy futószalagon lakoltatják ki a lakosokat, a lerobbant házakat ledózerolják, aztán társasházat építenek a helyükre, a kéményen ásítozó lakos meg mehet, ahova akar, gyerekestül, kutyamacskástul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.