Együtt tervezték a jövőjüket, amit egy közös tetoválással is megpecsételtek.

Fotó: Damu Rolandnak menyasszonya volt, a színész halála előtt az esküvőjüket terveztékFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy azt mi is megírtuk, a színész, Damu Roland december 27-ére virradó éjjel elhunyt. Sokáig betegeskedett, majd koronavírussal került kórházba, amiből nem tudott felépülni. Mindössze 47 éves volt.

Most Damu unokatestvére, Tóth Zita a blikk.hu-nak elárulta, hogy a színész nemcsak a családját és a rajongóit hagyta itt, hanem egy hölgyet is, akihez gyengéd érzelmek fűzték. 

Hónapok óta voltak együtt, együtt is laktak, sőt, közös tetoválást is készíttettek, pedig Roland nem volt az a tetoválásos típus. Egy-egy szívecskét varrattak az alkarjukra egymás monogramjával

– nyilatkozta a lapnak. Rajta kívül egyébként nem sokan tudták, hogy Damu kapcsolatban él, mert nem verték nagy dobra a dolgot. Ennek ellenére komoly közös terveik voltak. 

Nem akarták még felvállalni a kapcsolatukat, mert Roland attól tartott, ha kitudódna, talán rámenne a kapcsolatuk. De mindent megtalált ebben a lányban, amit keresett. Olyan társat akart mindig, aki megérti, és akivel tud tervezni

– tette hozzá. A forrás azt is elárulta, hogy a színész megkérte a nő kezét, aki igent mondott neki. 

Közösen tervezték a jövőt, s ha nem történik ez a tragédia, talán ő lett volna az, akivel Rolandnak sikerül majd a boldogság végre.

A tragédia természetesen őt is nagyon megrázta, emiatt nem is szeretne még a nyilvánosság előtt szerepelni.

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.