A kormánypárti Pesti TV munkatársa, Jurák Kata igencsak kemény bejegyzéssel jelentkezett be Facebook-oldalán és ment neki szinte mindenkinek.

Idegileg összeomlott a Fidesz-propagandista? Vállalhatatlan levélben megy neki szinte mindenkinek
Fotó: Youtube

Ti, akik azt képzelitek, hogy a saját elcseszett életetekért a kormány a bűnös, hogy a dühötöket a legegyszerűbb egy újságírón vagy egy operatőrön levezetni, aki éppen a munkáját végzi – mert ugye ott kell lenni, különben Brüsszelig szaladtok a jogaitokkal – , szóval TI, a Többség, a Valakik, a Nép vagy annak a hangja, amit annyira nagyon szerettek hangoztatni...

Hozzátette:

Nevezhetitek magatokat akárhogyan, akkor is csak egy szerencsétlen, vesztét érző, gyűlölettől fröcsögő kommunista-ivadékok maradtok. Igen, azok vagytok, bármennyire is tagadjátok és húzzátok magatokra a liberalizmus és az emberi jogokért harcoló jótékony álarcot – egyesek még lila színű zászlót is bontanak vagy éppen szivárványosat – ti akkor sem tudtok mások lenni, mint ami a saját valótok: csak uszítani tudtok, csak rombolni. Mert TI mindenen és mindenkin keresztül akartok gázolni, a tisztelet teljes hiányával övezve. Nektek nem számít a haza, a nemzet, a család vagy éppen az, ha valaki hisz Istenben. Ti gúnyolódhattok a keresztényeken, de mi tűrjük az Andrássy úton nyaranta a homokozót. Ti listázhatjátok a jobboldali közszereplőket, ti fenyegethetitek lámpavasra akasztással azokat, akik másként mernek gondolkodni, mint Ti. És mi tűrtünk. Eltűrtük a füttyögést a nemzeti ünnepünkön, a jelképeink gyalázását, mert nekünk "kötelességünk" megbocsátani.

Jurák szerint most van az a pont, amikor azt mondják, "eddig és ne tovább"!

Hazudjatok, az belőletek fakad, olyan, mintha a véretekké vált volna. Nevetünk a bohóckomédiátokon a parlamentben és az oktogoni goa-partyba torkollott kormánybuktatásotokon, a céltalanul bolyongó hordáitokon a városban és azon is, hogyha rossz idő van, megszűnik a diktatúra. Őszintén szólva már azon sem lepődünk meg, hogy a televízióban sem tudtok intelligens módon megnyilvánulni. Kotkodácsoljatok és cöf-cöfözzetek csak nyugodtan. Nem számít. Tudjátok miért? Mert súlytalanok vagytok.

Megjegyezte, hogy nem tűrik tovább, hogy "a nemzeti oldal újságíróit inzultálják, verbálisan és fizikálisan is bántsák"!

És akkor most érkeztem el arra a pontra, hogy tényleg elég volt belőletek! Menjetek el, ha itt ilyen rossz, nem értem, miért vagytok még itt, hisz se Istenetek, se hazátok...Nektek csak a keserűség az úr az életetekben és a rosszindulat. "Be lettél oltva szeretet ellen" – ahogyan Ákos írta egy dalában. Persze tudom, Ákos is fasiszta, hímsoviniszta és elnyomó a szemetekben és miért ne lenne börtönben a helye, ahogyan nekem is, igaz?

Leszögezte, hogy az sem érdekli, ha ezért a posztért "újabb gyűlöletcunamit indít ellene a balliberális média".

Nem fogjuk engedni, hogy megtehessétek újra azt, amit korábban az Echo és a Hírtv, valamint a Pestisrácok stábjával, na és a CEU tüntetéseken velem. Fogjátok már fel végre, hogy kisebbségben vagytok, hiába törtök-zúztok...Mert ti a vesztesek vagytok. És azok is maradtok.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Youtube

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
@KisTehen: Nem támadja ezt a fideszes propagandistát a kutya sem, csak elmondják róla sokan, sok a helyen a véleményüket!
Jurák Kata egy NER, és orbáncsicska, aki hűségesen, és lojálisan kiszolgálja, és védi az orbán rezsimet, kurva sok fizetésért!
Egyigazi propagandista rezsimcsicska, aki újságírónak képzeli magát, pedig nem az, és sosem volt az!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Gyurka80: pssz...a többit már tudod.
Gyurka80
@Istenakinincsen: lüttyent gyerek vagy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.