A Balaton élővilágáért felelős miniszteri biztos feladatait a 2467/2021. számú kormányhatározat listázza, de hogy mi van benne, azt csak a kiválasztottak olvashatják.\nNem kell megjelentetni a Magyar Közlönyben a kormányhatározatot, ami a Balaton élővilágának megóvásáért felelős miniszteri biztos feladatait listázza, elég, ha ezt az érintett személyek megkapják. Ez derült ki az agrárminiszter írásbeli válaszából, amit a Párbeszéd politikusának adott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bár nem Murphy, de magasabb szintre emeltetett

ráadásul egy újabb eklatáns példája annak, hogy Murphy azt is mondhatta volna hogy …

Mottó: azaz egy ál-Murphy’s:
Amit elvben megtehetnek,
azt meg is teszik! =))

„Nem kell megjelentetni a Magyar Közlönyben a kormányhatározatot, ami a Balaton élővilágának megóvásáért felelős miniszteri biztos feladatait listázza” – adja hírül a derék matyar média.
Már abban is van nem levés pikantéria, hogy: „A Kormány döntése alapján egyes kormányhatározatokat a Magyar Közlönyben tesz közzé, míg más kormányhatározatokat csak az abban érintett személyek vagy szervezetek számára rendel megküldeni”, de tényleg lehetnek olyan dolgok, amit nem kell mindenkinek az orrára kötni,
na de hogy miféle titok lehet abban, hogy milyen feladatai vannak a „Balaton élővilágának megóvásáért felelős miniszteri biztosnak”???
Hacsak az nem, ahogy a munka 10parancsolata mondja: aki nem dolgozik, az nem követ el hibát, tehát dicséretet (prémiumot) érdemel. Feladatismertetés nélkül sokkal egyszerűbb értékelni a munkáját! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.