Nemrég szörnyű tragédia történt Veszprém megyében, szülés után belehalt a koronavírusba egy 25 éves kismama. Az ügy kapcsán reagált Novák Hunor közösségi oldalán.

Dr. Novák Hunor kiakadt, üzent az oltatlan kismamáknak
Fotó: Pixabay

A feleségem szintén regisztrált, már időpontja is volt az oltásra, amikor kiderült: várandós. Tartott tőle, hogy a magzatának árt, de mindenképp be akarta adatni magának, amint túljut a szülésen. Nem így alakult – mondta Zsolt, az özvegye.

- idézte fel Dr. Novák Facebook-oldalán.

Bejegyzésében hangsúlyozta: nem árt a vakcina a magzatnak, sőt. Azt is megemlíti, hogy már 2021 áprilisában tartott egy részletes online előadást, amiben elmondta,

nem csak a COVID vakcina fontos várandósság alatt, hanem más oltás is! Aki nem oltatja magát várandósság alatt, veszélyezteti saját és gyermekének életét is!

- emelte ki.

Fontos tudni, hogy semelyik oltás sem nyújt 100%-os védelmet, ritkán két vagy három oltás után is bele lehet halni a COVID-ba. De oltással a halálesetek kb. 95%-kal csökkenthetők, ezért javasolt oltani! Azaz ha beoltotta volna magát a várandós nő, 95%, hogy most is köztünk lenne, és a gyermek nem anya nélkül nőtt volna fel! 

- hangsúlyozta.

A koronavírus a várandósokra kiemelten veszélyes, az ő oltásuk ezért nagyon fontos. Irracionális, zsigeri félelmek helyett hallgassanak a hozzáértő szakemberekre, akik a bizonyítékon alapuló orvoslás ajánlásait képviselik, ez pedig egyértelmű: OLTSUNK COVID ELLEN IS A VÁRANDÓSOKAT!

Forrás: Facebook
Címlapkép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
megint megszólalt a kis csíra...a mi hazánkos előd édestestvére...egyik sem mondd okos dolgokat..
Rockxy
elmebetegek szoktak kiakadni, meg bekattanni
Gazella
Hunor azt tudnod kell hogy oltottan lett a kismama koronavirus?os ... nosza a vakcina megtette hatasat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.