2021. január 21-én reggel lassan növekvő embercsoport gyülekezett a Kossuth tér egyik sarkán. A hideg szél ellenére mindenki jókedvű volt és izgatott, halkan beszélgettek, nevetgéltek, amíg fel nem tűnt a sarkon egy fehér furgon. „A dobozok, megjöttek a dobozok!” – kiáltott fel az egyikük, és néhányan kiváltak a többiek közül, hogy segítsenek a kocsit kipakolni. Aztán még néhányan. És egyre többen. Jól is jöttek a segítő kezek, mert akadt doboz bőven. Akinek mégsem jutott, az előresietett a térre, hogy ott segédkezhessen egymásra rakni az összeset. A csomagok tartalma nem volt más, mint azok az aláírt ívek, amelyeken az Egységben Magyarországért gyűjtött össze az elmúlt hetekben: aláírások, hogy legyen népszavazás a Diákváros ügyéről és az álláskeresési járadék meghosszabbításáról.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
az nem lehet, hogy néhány balfasz miatt több-százezer aláírás menjen veszendőbe.
Ehhez az aláíróknak biztosan lenne néhány keresetlen szavuk...
RonaGyuri
Nem akarásnak nyögés a vége

b1.blod: „Hány napig tart megszámolni 470 ezer aláírást?”

A cím persze félrevezető, hiszen nem arról beszél, hogy mi mindent fognak megtenni, s mi mindent fognak nem megtenni az NVI-sek, pontosabban az ő asztisztálásuk mellett (sőt szervezésükben) a megbízható NER-társak.
cdn.hvgblog.hu/b1/uploads/2022/01/6113516c-aa70-49be-a225-c6f4ecf2a952.jpeg
contra
24.hu/kozelet/2022/01/21/orban-viktor-marki-zay-peter-miniszterelnok-jelolti-vita-budapest-jaszbereny-video/?jwsource=cl
Rizikó
Pompás írás! És akkor feldübörgött a taps: Éljen Rákosi! Éljen Rákosi! Csillogott az arcuk a fényben és bizakodóan, de megalkuvás nélkül néztek a jövőbe! A holnap elkezdődött!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.