Az érdi családi házat 49,5 millió forintért hirdetik egy ingatlanokra szakosodott online portálon – írta meg a blikk.hu.

Elárverezik Erdélyi Mónika házát – Itt a szóban forgó ingatlan, Schadl György is képbe kerültFotó: Mónika Erdélyi/YouTube

Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásárolható meg, valószínűleg csak késő tavaszi licitet követően. Átfutási idő több hónap

– szól a hirdetés, ami egy a különleges jogi helyzetre utal. A blikk.hu értesülései szerint a tévés viharos válását követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba a Pest megyei ingatlan, ám még mindig nem sikerült vevőt találni rá. A házat tehát nem most bocsátják először árverésre, mégsem talált még vevőre. 

Erdélyi válása kislánya édesapjától a vártnál keményebben zajlott, nem tudtak megegyezni a közös vagyonról – ebben többéves pereskedés után a bíróság döntött. A lap szerint a volt férj a ház értékének a felére plusz további készpénzre tart igényt, hiszen indoklása szerint albérletet kellett fizetnie, mivel ő költözött el az egykori közös otthonból.

A tévés korábban 67 millió forintért árulta az ingatlant,

hogy az exét kifizethesse, ám a vevők nem tolongtak, így 2014-ben kényszerárverezésre került sor. A lap információi szerint a műsorvezető fellebbezett a döntés ellen, ezért húzódott mostanáig az ügy, ám az eljárás vége újra árverés lett.

A penzcentrum.hu meg is találta a szóban forgó házat az ingatlan.com-on. A következő fotókat töltötték fel róla:

Elárverezik Erdélyi Mónika házát – Itt a szóban forgó ingatlan, Schadl György is képbe kerültFotó: penzcentrum.hu/ingatlan.comElárverezik Erdélyi Mónika házát – Itt a szóban forgó ingatlan, Schadl György is képbe kerültFotó: penzcentrum.hu/ingatlan.com

A 2016-os papíron Schadl György neve szerepel. Ő a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke, aki jelenleg számos súlyos bűncselekmény gyanúja miatt ül előzetesben. 

A Mónikáék házával kapcsolatos végrehajtási ügyet is ő intézte tehát, a tőke és járulékok erejéig 48 millió forintos végrehajtási jogot jegyeztetett be a tulajdoni lapra, amelynek jogosultja Erdélyi Mónika volt férje, Mukli Gyula volt:

Ilyenkor mindig hozzá kell tenni: az, hogy valakit gyanúsítanak valamivel, még nem bizonyítja a bűnösségét, másrészt attól, hogy bizonos dolgokat elkövetett, más ügyletei még lehettek szabályosak.

Forrás: blikk.hu
Címkép: Mónika Erdélyi/YouTube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Mónika...Mónika...olyan ismerős a neve...igen, megvan...valaha nagy arca volt...aztán jódolgában mondott néhány vállalhatatlant...ráadásul ő is öregszik, és ez minden reményt halványít...

De sebaj...a szabadon kószáló végrehajtók valamelyike majd gondozásba veszi...
Namely
Máskor fizetni kell. Időben. Pontosan.

vagy

nem kell hitelt felvenni.
Lepényleső
...akkor biztos bukás,- hogy kinek,lehet vitás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.