A Jobbik tagjai és szimpatizánsai nem értik, miért nem számítjuk sokan ezt a pártot a kormányképes erők közé. Egyének számára van választási lehetőség. Nekik is lehet, nekem is. Lehet ugyanaz és más is. De vannak a realitások. S tudjuk, hogy jelenleg az emberek többsége két párt közül fog választani. Megérthető a Jobbik felé irányuló szimpátia.

Forrás: nanena.blog.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
ha kicsit enyhebb fogalmazast alkalmaznanak es nem akarnak a szelsoseges elemeket .. akkor nagyobb taboruk lenne.
nanena
@adsl70: Én az írásomban éppen azt a gondolatomat vázolom, hogy mindenki megpróbálja kisajátítani a Harmadik Erő cimkéjét. Azonban ez nem a jobbik, az szdzs, az mdf, az lmp. Az mi vagyunk, a normális gondolkodásúak (talán magamat is ide sorolhatom), akik egy jobb életet akarnak, és azért képesek és tudnak is tenni a maguk helyén és a maguk eszközeivel. S ez már nem is a harmadik, de az egyetlen erő. Ne a jobbikra várjunk, hanem találjuk ki, hogyan lehet pártonkívüli eszközökkel odahatni, hogy boruljon a mai rendszer és egy jobb jöjjön. Jelenlegi pártok különböző jelszavakkal, de mind csak hatalmat akarnak. S ez sokakat megtéveszt. Engem is.
ugyeugye
@nanena: sztem mi az első és legfontosabb erő vagyunk, csak ezt mindegyik párt elfelejti a választások után. Egyszer véget érhetne már ez az amnéziás állapot!!!
ugyeugye
@adsl70: Kuncze megoldaná a sorsunkat rövid úton...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.