Fokozódik a feszültség az orosz–ukrán helyzet miatt, a Pentagon így próbálja megnyugtatni a NATO-szövetségeseket. A Pentagon 8500 amerikai katonát helyezett készenlétbe, hogy szükség esetén minél gyorsabban tudják őket Kelet-Európába áthelyezni – jelentette be a védelmi minisztérium szóvivője, John Kirby. A parancs egyenesen Joe Biden elnöktől érkezett, aki ezzel próbálja a NATO-szövetségeseket megnyugtatni, illetve erőt mutatni az egyre feszültebb orosz–ukrán helyzetben. Korábban amerikai hírszerzési források azt jelentették, hogy Oroszország Ukrajna elleni inváziót tervez, és jelentős haderőt is vont össze a két ország határa közelében.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Orbán és bandája aljas, hazaáruló módon sikeresen bomlasztott az elmúlt években az oroszok érdekében.
Úgy néz ki háború lesz?! Csak kérdés, hogy hol áll meg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A NATO segítene, de ha kitiltjuk őket az országból, akkor a kormány ellenében nem fognak segíteni:

"Orbán keményen nekiment a NATO-nak: nem védenek meg minket"
"Aki azt mondja, hogy a NATO megvéd minket, az téved – jelentette ki, ellentmondva a NATO-szerződésben foglaltaknak. Indoklása szerint ezért erősítik meg a magyar haderőt."
propeller.hu/itthon/3781808-orban-kemenyen-nekiment-nato-nak-nem-vedenek-meg#v3297496
dr. prédikátor
OSZT MI A JENKI KURVA ANYJUKAT AKARNAK ITT AZ AMIK!!! TOVÁBB GERJESZTENI A HÁBORÚT??? a AHOL MEGJELENNEK OTT CSAK PUSZTÍTÁS ROMBOLÁS VAN!!!
Yoda69
@dr. prédikátor: Ja, egyszerubb lenne ha atomot kuldenenek a ruszkiknak, egyenesen a Kremlre celozva. Ha putyin kivonnak a forgalombol sok problema megoldodna.
Németh István
Aztán sürgősen le kell állítani a moslékok kormány ellenes mindenféle megnyilvánulásait! Ebben a háborús időben ahogy és amilyen tényleg előrelátó módon kívánják kikormányozni az országunkat a veszélyzónából, amely nem kis munka különösen az aljas trógerok a hazaáruló egyrészt barmok és hülyék, valamint a nemzet ellenségeinek megnyilvánulásaival szemben!
AZT AZ IGEN EREDMÉNYES ÉS ELŐRE LÁTÓ TEVÉKENYSÉGET amelyet a KORMÁNY TESZ a moslék usa-nato-Eu.(német-francia-skandináv vonal) és a brittek aljas manővereivel szemben; egy nagyon aljas belpolitikai hatalmi hasznokat remélő egyben a nemzet ellehetet-lenítését magával hozó megnyilvánulás VÉGZETES LEHET!
Németh István
Ez a katonai létszám kizárólag a technikai fegyverzet alkalmazására jó! Semmiféle közvetlen harci tevékenység végzésére nem alkalmas! Ez a 8500 fő nagyobb veszélyt jelent bárminél, ugyanis ezek azok akik a szuper technikai eszközöket ezen közben az önvédelmet is lehető legmagasabb szinten tudják produkálni! Ez a valóságos nemzet irtó csapat! Erre mondja Putyin, meg van az ellenszere! Ami hihető is a tengeralattjárók és pl. a Földközi tengeri technikai KO-t illetően amit az usa kapott! nagyon rohadjanak meg ott arra nyugaton!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.