Szabadszállás önkormányzata korábban 116 millió forint támogatást nyert a szegregátumban élők társadalmi felzárkózását célzó projektjére, így az infrastrukturális fejlesztéseket a társadalmi hátrányok kompenzálását célzó szociális, oktatási, foglalkoztatási, közösségfejlesztési, antidiszkriminációs és közbiztonsági programok egészítik ki.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vay Ákos
Szegregációval fenyegetett? Oh boy... minő fenyegetés. De mink most majd úgy felzárkóztatjuk őket, mint a sicc. Ezek a programok úgyis mind sikeresek. Egytől egyig sikertörténet. Nem ám csak a pénzet öljük beléjük, a nyírségtől nógrádig. Mindég lehet egy jó újságcikket írni rólok, hogy mennyi millió ment bele a szegregáció csökkentésébe (aztán két-három év múlva úgyse megy ki a kutya se megszámolni, hogy mennyivel kevesebben vannak szegregálva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.