A szabolcsi nyomozók előterjesztést tettek a rendőrség őrizetében lévő Gy. A. letartóztatására. A rendőrség videót és fotókat hozott nyilvánosságra pénteken reggel.

Itt vannak a hivatalos rendőrségi felvételek a megbilincselt hencidai szemkinyomós gyilkosról – videó

Fotó: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2022. február 10-én aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták Gy. A. 33 éves hencidai lakost – írják a rendőrség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022. február 5-én este Kemecsén felkereste volt barátnőjét, akit megöléssel fenyegetett, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő mindkét szemét elvesztette, ezzel maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Itt vannak a hivatalos rendőrségi felvételek a megbilincselt hencidai szemkinyomós gyilkosról – videó

A rendőrség előterjesztést tett az őrizetében lévő gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csicsus
Nagyon sajnálom szerencsétlen nőt,ezt előre mondom!!!DE!!! Minden nőt hibáztatok,aki nem képes felmérni,hogy milyen vadbarommal köti össze az életét! Mégis,mit várt,hogy kéz a kézben járnak el kulturális eseményekre,színházba,netán könyvtárba?Soha nem fogom megérteni a nőket,akik alapból bűnözőkkel jönnek össze,nem hiszek az ilyen happy end-ben,sajnálom...Lehet támadni,a véleményem akkor is ez marad...Mint,ahogy azon nőket is hibáztatok,akik elmennek az Isten háta mögötti,helyre,erdőbe EGYEDÜL futni,kirándulni,aztán találkozik valami rosszarcúval,,,sajnos,nem olyan világot élünk,hogy ne lenne következménye az ilyen felelőtlenségnek,gonosz emberek voltak,vannak és lesznek...
tigerkiller
@Yoda69: nem a fidesz fogja elítélni, hanem a szoclib. magyarországi bírák. Ha a fideszen múlna, nem szabadulna.
bence
@tigerkiller: ! Csak az olyan Kaleta és Szájer félék , akiknél még a büntetés gondolata sem merülhet fel a fidesz részéről !
csipetke
@Csicsus: 15:25 Ha megnézted volna valamelyik tv-híradót,vagy utánaolvastál volna,akkor tudnád,hogy a nő már régóta menekült előle,volt,hogy késsel kényszerítette,hogy üljön be az autóba,elvitte valahová,ahol fogva tartotta.Különböző dolgokkal zsarolta a nőt, pl a családja megölésével fenyegette,stb. Van az a fajta elmebeteg,akitől nem egyszerű megszabadulni,úgyhogy mielőtt ítélkezel,olvass utána
Yoda69
@tigerkiller: Jaja, tudjuk. A baltás gyilkost se a fideSS engedte ki, hanem soros.
Vagy a fideSSes verő ember, aki megolt ket artatlant egy kozuti balesetben. A fideSSes latartoztatas alatt kondi terembe jarkalt, es ugy vezetett hogy a jogsijat mar bevontak.
Kovetkezmeny: 0 mert a fideSS senkit sem hagy az árok parton.
Csicsus
Kedves csipetke!
Mielőtt ítélkezel (ha már ismeretlenül tegeztél,hát uccu néki :) kérlek,próbáld meg értelmezni is az írásomat,mert Te teljesen másról beszélsz.A vicc az,hogy a mondandód végén a véleményemet erősíted meg.Pont most olvastam azt a cikket,amiben a hölgy nyilatkozza,hogy megbocsát magának,amiért valaha is szóba állt ezzel az aljadékkal...Maradok tisztelettel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.