Szombat óta gőzerővel folyik a hivatalos választási kampány a magyar pártoknál az áprilisi választások miatt. A magyar miniszterelnök kormányfői teendői közepette igyekszik részt venni a Fidesz-KNDP aláírásgyűjtésében, ezért saját maga is ellátogat az ország számos pontjára. Kedden Cegléden járt, ahol a helyi jelöltet erősítette a jelenlétével.

Orbán személyesen ellenőrizte az aláírásgyűjtést Cegléden

Fotó: Facebook

Orbán Viktor szerdán egy videót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen "Ellenőrzés!" felkiáltással viccelődve Földi László országgyűlési képviselő-jelölt standjához ment – írja a Blikk.

A kormányfő a támogatók kereszttüzében kedélyesen jegyezte meg, azért ment Ceglédre, hogy megnézze, hogyan halad az aláírásgyűjtés.

Nem hiszek el akármit- mondta nevetve a miniszterelnök.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@verőce21: Kiismerhetted volna már orbánt. Mindig elmebeteg módjára harcol.
Te is egy példa vagy arra, hogy ez mennyire káros.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Böszme efftárs
Maki efftárs

jesszus ember, te kész vagy...
ómió
@Aki Én: Mi van? Annyit se értettél meg ott az elmeosztályon heverészve, hogy Maki efftársad maga dicsekedett el a kommunisták képviseletével is? Akkor, ez a "kész" státusz a tiéd, bolsiék gyagyása! Ezért hazudnád ezt is rám?
Aki Én
@ómió: ...ja, azt hittem az MSZMP párttitkár fiára, az ifjú kommunista titkárra gondolsz, aki Kínába jár komcsi emlékműveket koszorúzni.
Te elmebeteg.
ómió
@Aki Én: Súlyosbodott az állapotod? Bolsi elmebetegként már Maki efftársadat se vagy képes felismerni? Pedig ő vállalta fel a tetübolsi fajtád képviseletét! Téged is beleértve! Mentálisan erről is "lemaradtál? És ez nem 30-40 éve történt - még ott tartasz(?) - hanem pár napja! Az ő "fővédnöke", pedig, Böszme efftársad! Tudod: aki a kínai efftársainál járva 2007-ben kisírta nekünk a Fudan Egyetemet Pesten is, hogy a későbbiekben majd legyen mi ellen "lázadoznotok"! Számodra, bolsi elmebeteg számára ebből semmi "nem jön le"? Agydonorra kilátásod még mindig sehol?
Aki Én
@ómió: Ki az a Maki? Vagy csak makogsz, balfasz?
Mekkora bolsi majom vagy.
ómió
@Aki Én: Bolsi majmot láttál, bolsiék elmebetege!? Hányszor mondjam még: ha nem tetszik, ne állj a tükör elé! Maki efftársad, pedig az, aki "felvállalt" benneteket, "felvállalta" a tetübolsik képviseletét - ne aggódj, a tiédet is(!) - akárcsak a kisnyilas efftársaitokét! Ilyen nehezen jutnak el a hírek az elmeosztályi fekhelyedig, vagy csak az agyhelyed nem képes már értelmezni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.